DAVID KNEŽEVIĆ UBIO ANU I NJENO TELO BACIO PO POVRATKU ZA BEOGRAD!? Steže se obruč oko srpskog biznismena! SLUČAJ NESTANKA MLADE KOLUMBIJKE PREUZEO FBI!

Autor:

Hronika

09.05.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki agenti su nedavno posetili Beograd kako bi temeljno pregledali vozilo koje je Knežević rentirao.

DAVID KNEŽEVIĆ UBIO ANU I NJENO TELO BACIO PO POVRATKU ZA BEOGRAD!? Steže se obruč oko srpskog biznismena! SLUČAJ NESTANKA MLADE KOLUMBIJKE PREUZEO FBI!

Foto: Društvene mreže

Nestanak kolumbijsko-američke poslovne žene Ane Marije Henao Knežević, supruge Davida Kneževića, izazvao je veliku pažnju javnosti i postao predmet intenzivne istrage kako u Španiji, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon hapšenja Davida Kneževića na aerodromu u Majamiju, slučaj je dobio novu dimenziju, a španska Nacionalna policija intenzivno traga za Aninim telom između provincija Madrid i Saragosa.

Prema navodima izvora bliskih istrazi, postoje dokazi koji ukazuju na to da je David Knežević nosio Anino telo u koferu. Sigurnosne kamere snimile su ga kako napušta njen stan tokom noći 2. februara, a sumnja se da je telo preneo u isti rentirani automobil, "pežo 308", kojim je putovao iz Beograda do Madrida, gde je takođe zabeležen na nadzornim kamerama. Nakon povratnog putovanja u Srbiju, Knežević je, prema navodima istražitelja, navodno oslobodio ostatke na mestu između provincija Madrid i Zaragoza.

Izveštaj koji je sastavio FBI otkriva niz ključnih detalja, uključujući Kneževićev pokušaj onesposobljavanja nadzornih kamera zgrade u kojoj je Ana živela, kao i lociranje rentiranog automobila koji je prešao više od 7.600 kilometara između Beograda i Madrida. Ovi fakti, kao i Kneževićevo tvrdjenje da nikada nije putovao u Madrid, predstavljaju ključne tačke u istrazi, jer je navodno, jasno da laže.

Američki agenti su nedavno posetili Beograd kako bi temeljno pregledali vozilo koje je Knežević rentirao. Njegovo hapšenje od strane FBI-a nakon dolaska u Majami, uprkos saznanju da je pod istragom zbog nestanka supruge, dodatno je zakomplikovalo ovaj slučaj.

Iako je prvobitno postupak vodio Sud za nasilje nad ženama broj 9 u Madridu, slučaj je prebačen u SAD, gde će se i održati suđenje Davidu Kneževiću. Nakon privremenog zadržavanja zbog otmice, zakazano je ročište za razmatranje zahteva za privremeno puštanje na slobodu uz kauciju koji su podneli Kneževićevi advokati. Ova dramatična priča privlači pažnju javnosti kako u Španiji, tako i širom sveta, dok istražitelji nastavljaju da tragaju za istinom o nestanku Ane Marije Henao Knežević.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading