TUŽILAŠTVO ISTRAŽUJE KO JE UGROZIO BEZBEDNOST NOVINARKE REPUBLIKE!

Autor:

Hronika

09.05.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće pozvani da se izjasne i vlasnica kafića sa čije je kamere snimak skinut, kao i inspektor Slobodan Milenković

TUŽILAŠTVO ISTRAŽUJE KO JE UGROZIO BEZBEDNOST NOVINARKE REPUBLIKE!

Foto: Printscreen

Više javno tužilaštvo istražuje pretnje novinarki Republike, čiju su slike objavili portali Radar i Nova.

Republika

Foto: printscreen/nova.rs

 

Ovim snimkom na kome se vidi lice M. M. ugrožena je njena bezbednost, a istraga treba da utvrdi ko je, i na osnovu čega, dao snimak medjima. Biće pozvani da se izjasne i vlasnica kafića sa čije je kamere snimak skinut, kao i kao i inspektor Slobodan Milenković.

Inače, kako smo već pisali samozvane perjanice takozvanog nezavisnog novinarstva ponovo su udarile na Srpski telegraf i portal Republika. U pokušaju da odbrane inspektora Slobodana Milenkovića zvanog Mali Senta, ovog puta su prešli sve granice i objavili snimak na kome se vidi naša novinarka M. M, i to samo zato što je radila svoj posao!

Republika

Foto: Printscreen

 

Da sve bude još gore, nedeljnik Radar, a potom i Nova (oba medija u vlasništu Dragana Đilasa), snimak su plasirali pod skandaloznim naslovom "U novom Radaru: snimak praćenja Milenkovića i njegove ćerke" (?!).

Nikog nisam pratila, već sam samo radila svoj novinarski posao. Sela sam na kafu i ugledala inspektora Milenkovića koga sam slikala na javnom mestu, na trotoaru. Radi se o čoveku koji je u krivičnom postupku i za koga postoji interes javnosti. Nema ni govora da sam bilo koga pratila, pogotovo ne Milenkovićevo dete, kako on tvrdi. Zahtevam da tužilaštvo utvrdi ko je medijima dao snimak sa nadzorne kamere kafića i na taj način mi ugrozio bezbednost - kaže vidno uznemirena M. M.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading