TAJNA UBISTVA MIŠKA KRSTOVIĆA: Ko je stajao iza brutalnog pucnja u potiljak?

Autor:

Hronika

25.04.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miško je brutalno likvidiran pucnjem u potiljak dok je bio u centru grada. U to vreme, Julija je bila trudna, a kasnije je rodila dečaka i dala mu ime po ocu.

TAJNA UBISTVA MIŠKA KRSTOVIĆA: Ko je stajao iza brutalnog pucnja u potiljak?

Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

Miloš Miško Krstović, poznat kao žestoki momak iz Crne Gore, rođen je 14. februara 1963. u naselju Ratkovac, opština Orahovac na Kosovu i Metohiji. Kao dete, preselio se sa roditeljima u Podgoricu, gde su živeli u teškim uslovima. Sa samo 16 godina, odlučio je da krene put Evrope, a po povratku je postao poznat kao bogat, moćan i uticajan čovek.

Modni izbori i skupa garderoba

Jedna od zanimljivih činjenica iz života Miška Krstovića jeste njegova sklonost ka skupim modnim brendovima. Bio je poznat kao osoba koja se najbolje oblači i vozi najluksuznije automobile i najbrže motore. Legenda kaže da je u jednoj prilici u Cirihu potrošio čak 100.000 maraka na garderobu, tražeći čak i zatvaranje butika kako bi mogao neometano da razgleda.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

 

Privatni život i porodična tragedija

Miško je bio u braku sa Julijom, a njihov odnos je dobio pažnju javnosti kada je na Instagram nalogu "Legende devedesetih" objavljena fotografija sa njegove veridbe sa Julijom. Tragično, 13. aprila 2001. godine, Miško je brutalno likvidiran pucnjem u potiljak dok je bio u centru grada. U to vreme, Julija je bila trudna, a kasnije je rodila dečaka i dala mu ime po ocu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/legendedevedesetih

 

Utisak na društvo i tajanstvena smrt

Miško Krstović ostavio je dubok trag u društvu, družeći se sa poznatim ličnostima poput Baje Sekulića, Damira Mandića, Samira Usenagića. Međutim, njegova smrt ostala je obavijena velom tajne, a nikada nije otkriveno ko stoji iza ovog brutalnog ubistva.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading