DA SE NAJEŽIŠ! Zvezda i Partizan u Ravnom gaju na godišnjici stravičnog masakra! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan u mladenovačkim selima Malo Oršje i Dubona ubijeno devetoro mladih ljudi.

DA SE NAJEŽIŠ! Zvezda i Partizan u Ravnom gaju na godišnjici stravičnog masakra! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Prošla je godina od stravičnog masakra u mladenovačkim selima Malo Oršje i Dubona, kada je pomahnitali napadač ubio devetoro, a ranio 12 pretežno mladih ljudi u noći između 4. i 5. maja 2023.

Na stadionu u Ravnom gaju, na godišnjicu ove nezamaćene tragedije, danas će biti odigrana fudbalska utakmica u znak sećanja na žrtve, a na teren će istrčati omladinci fudbalskog kluba Crvena zvezda i Partizan. Oni će odigrati memorijalni meč, a portal Republika nalazi se na licu mesta.

 

 

Tribine pomenutog stadiona u bojama srpske trobojke spremne su da prime prve posetioce, dok je pored igrališta montirana bina. Na crnoj podlozi stoji natpis: "Živite". Meštani su i na ogradi tik pored terena ostavili tužne i srceparajuće poruke za svoje nastradale komšije, a jedna od njih glasi: "Tamo gde ste vi zlo ne postoji, ovde gde smo mi sve je puno vas".

 

 

U međuvremenu polako pristižu i akteri ovog memorijalnog fudbalskog meča - fudbaleri Crvene zvezde i Partizana i njihove delegacije. Objektiv naše kamere uhvatio je predsednika crveno-belih, Svetozara Tozu Mijailovića, koji se poklonio žrtvama u Spomen parku.

Podsetimo, Uroš Blažić je je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading