"BOLESNI SU KOMPLETNO, ĆERKU IM TREBA ODUZETI!" Roditelji stradale dece u "Ribnikaru" o svedočenju Miljane i Vladimira izustili samo jedno!

Autor:

Hronika

02.04.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavlja suđenje roditeljima Koste Kecmanovića.

"BOLESNI SU KOMPLETNO, ĆERKU IM TREBA ODUZETI!" Roditelji stradale dece u "Ribnikaru" o svedočenju Miljane i Vladimira izustili samo jedno!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva, Facebook

Na suđenju za pucnjavu u OŠ "Vladislav Ribnikar" danas roditelji žrtava postavljaju pitanja Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice. Na današnjem ročištu, otac dečaka ubice ponovo je pokušao da se predstavi kao žrtva.

Nakon što mu je majka jedne devojčice koja je ubijena u pucnjavi postavila pitanje, odgovorio je: "Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću da spali moju porodicu, ženu, decu, majku".

Vladimir je danas završio sa izlaganjem i odgovaranjem na pitanja, nakon čega je usledila pauza, a očekuje se da će Miljana Kecmanović sada odgovarati na pitanja i iznositi odbranu.

Međutim, u pauzi, moglo sje da se čuje da su roditelji nastradale dece vidno uznemireni i zgroženi ponašanjem Vladimira i Miljane.

- Bolesni su kompletno. Ćerku im hitno treba oduzeti - šaputali su međusobno roditelji ubijene dece.

 

Podsetimo, majka dečaka ubice došla je u pratnji advokata na današnje suđenjne.

Nakon nje stigli su i roditelji žrtava, koji će danas nastaviti da postavljaju pitanja njenog suprugu Vladimiru.

Podsetimo, jučerašnjem ročištu roditelji ubijene dece postavljali su pitanja ocu dečaka ubice Vladimiru Kecmanoviću.

Inače, na jednom od prethodnih ročišta odbrana Vladimira Kecmanovića, oca dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", pokušavala je da svali krivicu za to što je dečak ubica kobnog 3. maja došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake i čuvara škole na vlasnika streljane Ratka Ivanovića.

Inače, Kecmanovića su "izbacila iz takta" i pojedina pitanja, koja su se ticala, između ostalog, načina obuke dečaka ubice da puca iz pištolja, ali i toga kako je došao do oružja kojim je ubio svoje vršnjake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Pepe

03.04.2024 11:06

Bolesni, pokvareni i zli.

Odgovori 19 4
Lola

08.04.2024 22:56

@Pepe - Pa sta ucio da puca nista strasno i ja sam ucila sa 9 god ,sa 11 pucala savrseno.Nema toga ko nije radio nesta u tim god sto netreba.Neko krijuci a neko u nadleznosti roditelja.To sto je Kosta uradio to je mogao svak ko je maltletiran,jos dete od 13 god ma sta on zna sta je uradio.Vratite se kad ste imali 13 god pa razmislite kolko ste bili svesni svojih posledica.I maltletiranje je unistavanje zivota

zoe

25.04.2024 18:05

@Lola - "Pa šta"???!!! Koja bolest!!!! Jezivo. Mldb. umobolnik, produkt roditelja notornih psihopata. Izopćiti iz ljudske zajednice.

Majka

03.04.2024 11:40

Osuditi ih na maksimalne kazne. Sav novac koji su "posteno" stekli, podeliti porodicama ubijene i ranjene dece za dozivotno lecenje

Odgovori 20 3