MILJANA KECMANOVIĆ NA RUCI PONELA PRAVO BOGATSTVO: Mahala skupocenim detaljem pred roditeljima ŽRTAVA (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Koste Kecmanovića danas je stigla u pratnji advokata, a jedan detalj na njoj mnoge je razbesneo.

MILJANA KECMANOVIĆ NA RUCI PONELA PRAVO BOGATSTVO: Mahala skupocenim detaljem pred roditeljima ŽRTAVA (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

U Viši sud u Beogradu došla je majka dečaka monstruma Miljana Kecmanović koja od početka procesa protiv supruga i nje iritira javnost načinom ponašanja i odevanja. Ona bi danas trebalo da iznese svoju odbranu.

Danas je stigla u sud u odevena u crno od glave do pete, sveže isfenirana i u crnim cipelama na štiklu. S obzirom na razlog dolaska na sud, mnogima je pomenuti stajling zapao za oko. Miljana Kecmanović u kratkoj haljini prošla je uzdignute glave, a kako su reporteri javljali i ovoga puta delovala je izuzetno hladno.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović stigla sa advokatima

Ono što smo ovoga puta primetili na njenom ramenu je crna, praktična torba na kojoj piše "Furla". U pitanju je poznati brend čija jedna torba nalik ovoj košta oko 500 evra. Moguće je pazariti ih i na sniženju, te su onda cene niže. Miljana je u pratnji advokata prošla uzdignute glave, a pomenuti detalj nije mogao da nam ne zapadne za oko.

Da podsetimo, Kecmanović je prethodno izneo odbranu i odgovarao na pitanja suda i tužilaštva, dok je najavio da na pitanja punomoćnika oštećenih neće odgovarati. Međutim, kako Tanjug prenosi, Kecmanović je, u nastavku suđenja, ipak, počeo da odgovara na pitanja oštećenih.

Advokat porodice Kecmanović Irina Borović rekla je novinarima da je  Kecmanović na sva pitanja oštećenih odgovorio, a da će danas nastaviti da odgovara, da bi potom odgovarala majka dečaka Miljana.

Ne možemo davati više informacija, da ne bi narušili postupak, objasnila je ona, jer je suđenje zatvoreno za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Геџа

02.04.2024 19:20

Да ли сте нормални , какве везе има шта носи, како се облачи мајка психички болесног оптуженог детета убице, са судским процесом !

Odgovori 18 8