"KAO DA SU SE KAMENJEM NA BOGA BACALI": Albert Nađ već prvog radnog dana saznao katastrofalne vesti! Problemi se ređaju kao na traci!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAstavlja se turbulentan period u Humskoj.

"KAO DA SU SE KAMENJEM NA BOGA BACALI": Albert Nađ već prvog radnog dana saznao katastrofalne vesti! Problemi se ređaju kao na traci!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana vezali su četiri uzastopna poraza čime su sebi u potpunosti zakomplikovali situaciju i od ekipe koja se bori za šampionski pehar, došli su u situaciju da im "visi" i druga pozicija na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Usled svega navedenog, tokom jučerašnjeg poslepodneva dosadašnji trener Igor Duljaj je razrešen dužnosti, a na njegovo mesto je privremeno, do kraja sezone postavljen Albert Nađ, koji se već prvog radnog dana susreo sa velikim problemima.

Novi trener Partizana, Albert Nađ, suočava se sa teškim zadatkom, posebno zbog nedostatka standardnog para štopera. Naime, Svetozar Marković je povređen nakon večitog derbija, dok Bojan Kovačević neće moći da igra zbog parnih kartona. Ovo će zahtevati promene u timu, a odluka o tome ko će zameniti ova dva igrača još uvek nije potvrđena.

Foto: Starsport

Hoće li Svetozar Marković moći da pomogne svojim saigračima u finišu sezone?

 

Ono što posebno brine sve u Humskoj, jeste činjenica da povreda Svetozara Markovića može odvojiti ovog fudbalera sa terena do kraja sezone, što bi bio veliki hendikep za ekipu uoči mečeva u kojima crno-beli moraju da sačuvaju aktuelnu poziciju na tabeli.

Ipak, postoji i dobra vest za Partizan, jer se Ksander Severina i Samed Baždar osećaju bolje i postoji mogućnost da će moći da pomognu timu u narednoj utakmici. Njihov povratak bi mogao da bude od velikog značaja za ekipu u ovom trenutku.

Da podsetimo, Partizan u četvrtak 2. maja na svom stadionu u Humskoj dočekuje ekipu Vojvodine i ima sve sem trijumfa predstavljalo bi potpunu katastrofu ekipe koja je veći deo aktuelne sezone provela na liderskoj poziciji, a sada se nalazi u situaciji da strepi i za očuvanjem druge pozicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Max90

30.04.2024 12:34

UPRAVA NAPOLJE ODMAH SADA ODMAH BOJKOT ODMAH MOTKE U RUKE I PRAVAC UPRAVA