KOSTA KECMANOVIĆ OVAJ PAKET DOBIJA JEDNOM NEDELJNO! Otkrivamo šta je u njemu!

Autor:

Hronika

14.03.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović svake nedelje sinu ubici šalje paket u bolnicu u kojoj je smešten.

KOSTA KECMANOVIĆ OVAJ PAKET DOBIJA JEDNOM NEDELJNO! Otkrivamo šta je u njemu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Printscreen

Miljana Kecmanović, majka ubice Koste Kecmanovića (14) iako sin ne želi da čuje za nju, a i odlukom suda ima zabranu prilaska i komuniciranja sa njim zbog postupka koji se vodi protiv nje, te sumnje da može uticati na Kostu koji je u slučaju oca i majke svedok, ne pokušava na sve načine da dođe do njega.

Naime, Miljana svake nedelje šalje paket na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde je Kosta hospitalizovan 3. maja prošle godine izvršio krvavi pir i usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

Kostina majka ne odustaje od njegovog školovanja, čak ni posle zločina koji je izvršio, pa mu svake nedelje šalje paket u kojem su knjige za školu. 

- Jednom nedeljno Kosta dobije veliki paket, a u njemu je uvek isto - knjige za školu. Miljana mu šalje sve što mu je potrebno za praćenje online časova, ne preskače nijednu nedelju. Kao da ne razmišlja o tome zašto je on na Klinici, šta je uradio, koliko je života oduzeo, samo joj je bitno da što bolje završi osmi razred, da ima što bolje ocene. Njena ambicija da on bude najbolji je bolesna - nezvanično priča za Republiku dobro upućen izvor.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović u školi

Kako smo već pisali, a kako su mnogi i potvrdili, Miljana Kecmanović je tokom Kostinog školovanja zahtevala da bude najbolji, da ima najbolje ocene, pritiskala ga je. Nemali broj je onih koji baš u tome vide razlog što Kosta ne može da je smisli, zašto je svuda ostavljao njen DNK i zašto je rekao da je sve uradio kako bi njoj naudio, ali ona kao da to ne shvata, uporna je u tome da on osnovnu školu završi sa što boljim uspehom.

Podstimo, kako je osnovna škola obavezna, Kosti je omogućeno praćenje nastave online i to kao učenik škole "Dr Dragan Hercog".

- Kako nije u poziciji da pohađa školu, jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola "Dr Dragan Hercog" je zadužena za decu koja su na bolničkom lečenju - rekla je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Majka

14.03.2024 14:21

Daj ga ženo ostavi na miru, nikad mu nisi bila majka jer ne znaš šta ta reč znači

Odgovori 43 23
Lilly

14.03.2024 23:56

@Majka - Kako mozete da kazete da mu nije bila nikakva majka. Ja licno mislim da je ona bila dobra majka ali, dete je bolesno i ne ceni Nista i NIKOGA. Zena ne zna sta ju je snaslo i ne zna kako da se ponasa jer sto god da kaze ili uradi tumaci se pogresno. Pustite zenu na miru dosta joj je Sta joj je bolesnik priredio. Mislite da ona ne pati I za ubijenom decom? Ja mislim da je njoj sve to strasno i da se ne snalazi u tome sto ju je snaslo. Cesto od najgorih roditelja budu najbolje deca I obrnuto. Bog je sudija. Ako Ona kao majka ima krivicu, budite sigurni, docice sve na naplatu.

Odgovori 63 18
Anjaaaaaa

15.03.2024 11:58

@Lilly - Sve tacno.

Odgovori 16 12
Joja

15.03.2024 15:43

@Lilly - Niti pati, niti je briga. Pri tom nema ni gram obraza i pristojnosti. Ljudi makar iz pristojnosti i obzira izjave saucesce, cak i kada nisu licno pogodjeni niti pate. Ovo djubre nije ni to uradilo.

Odgovori 28 19