UBIJEN SRPSKI REPER U NEMAČKOJ! Izrešetao ga Albanac!

Autor:

Hronika

29.04.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijen Aleksandar M. u Dizeldorfu.

UBIJEN  SRPSKI REPER U NEMAČKOJ! Izrešetao ga Albanac!

Foto: Shutterstock

Srpski državljanin, tridesetosmogodišnji Aleksandar M. ubijen je juče, tačnije u noći između nedelje i ponedeljka ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj. 

Pedesetdvogodišnji Albanac Rustem Lapi je zbog sumnje da je u njega iz vatrenog oružja ispalio hice uhapšen.

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa i to posle kraće rasprave između ove dvojice muškaraca.

- Ubijeni Aleksandar M. bio je poznat po tome što se bavio borilačkim veštinama, MMA borac je bio, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Stefanovića - navode albanski mediji.

Hitna pomoć je ubrzo stigla na mesto zločina, ali nažalost, srpskom sportisti nije bilo spasa.

Kako navode izvori tamošnjih  medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

- Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj - navodi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading