HOĆU LI NEŠTO DOBITI, AKO SARAĐUJEM SA POLICIJOM I OTKRIJEM KAKO MI JE MAJKA POMAGALA! Kosta Kecmanović sve češće postavlja ovo pitanje!

Autor:

Hronika

12.03.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak monstrum se ne zaustavlja.

HOĆU LI NEŠTO DOBITI, AKO SARAĐUJEM SA POLICIJOM I OTKRIJEM KAKO MI JE MAJKA POMAGALA! Kosta Kecmanović sve češće postavlja ovo pitanje!

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović koji je 3. maja 2023. godine izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je očevim pištoljem usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, od dana kada je izvršio krvavi pir smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Njegovo ponašanje poslednjih deset meseci koliko je prošlo od zločina kakav Srbija ne pamti svakodnevno frapira najpre lekare i medicinsko osoblje klinike, a njegova hladnokrvnost u potpunosti je slomila roditelje ubijene dece na saslušanju na suđenju protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović hoće da sarađuje sa policijom

Kako nezvanično saznajemo, Kosta u poslednje vreme stalno ponavlja kako želi da sarađuje sa policijom, ali pod svojim uslovima. Takođe, ponavlja da će raskrinkati majku Miljanu Kecmanović.

- Kosta je do sada tražio da izađe napolje, tražio je da šeta, gleda fudbal, papire i bojice kako bi crtao, imao je neke nerealne prohteve... Pored toga je samo ćutao, progovorio bi samo kada bi nešto želeo, nešto što bi njega ispunilo... Majka ne može da ga vidi, ima zabranu suda, a on to ni ne traži, nema nikakvu želju da je vidi, niti da razgovara sa njom, samo želi da joj naudi - priča nam nezvanični izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

- Konstantno ponavlja da želi da sarađuje, da će ispričati sve do detalja, sve vreme ponavlja da će otkriti kako mu je majka pomagala. Jezive su stvari koje izgovara. Želi saradnju sa policijom, ali hoće i da mu budu ispunjeni prohtevi koje ima, pa će onda kako kaže da progovori. Mučno ga je i slušati, ali je neverovatno koliko mrzi majku, bar kroz ono što izgovara - zaključuje naš izvor.

Da podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ovaj je

12.03.2024 16:03

Posednut.

Odgovori 26 11
Mile

13.03.2024 17:08

@Ovaj je - Ne. Samo beskonacno bezobziran i bahat. Nema savest i brine samo za svoje du*e. Narcis manipilator.

Odgovori 36 6
aca

12.03.2024 16:41

Pretpostavljam da ce mu neki od zahteva biti da ga puste na slobodu ili da mu daju telefon ili komp da uziva u svojoj “popularnosti” Jedina privilegija koju bi zlo trebalo da ima je da mu za neke praznike umesto jednog tanjira boranije daju sva tanjira. I ustajali bolnicki vazduh je cist luksuz za masovnog ubicu dece.

Odgovori 70 18
Devojka

16.03.2024 23:57

Meni ovog deteta počinje da bude žao. Sve više majka pokazuje svojim ponašanjem takve crte , da su se samo preslikale na malca, vapaj u pomoć je sigurna sam dugo trajao. Ona je potpuno emocionalno nedostupna.

Odgovori 15 14