KOSTA SE PLAŠI JEDNE STVARI, A NIJE VEZANA ZA ZATVOR! Otkrivamo: Dečak ubica zabrinut - OVO ga muči danima!

Autor:

Hronika

25.02.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostu Kecmanovića ne brinu ni zatvorska kazna, ni stradala deca, mori ga potpuno nešto drugo.

KOSTA SE PLAŠI JEDNE STVARI, A NIJE VEZANA ZA ZATVOR! Otkrivamo: Dečak ubica zabrinut - OVO ga muči danima!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica koji je napravio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru nedavno je, kako smo pisali, plakao u svom krevetu na Klinici za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu.

Kako smo tada otkrili, tada se žalio da mu nedostaje sestra i zahtevao je od osoblja da mu se kaže kako je ona.

Kako naš obavešten izvor kaže, kod njega je opet primećena zabrinutost i strah.

- On se nada da će u nekom trenutku izaći iz ustanove u kojoj je smešten. Njega sada plaši da će ostati bez ičeg materijalnog pošto je čuo da se sudi njegovim roditeljima i da će sve što imaju morati dati za odštetu - navodi dobro obavešten izvor Republike.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Kako dalje dodaje, dečak-ubica shvata da će nakon tužbe roditelja stradale dece, na ime odštete, sve da im bude oduzeto.

- I dalje je ubeđen da će izaći, a najveći strah mu je da tad neće imati ništa - istakao je naš izvor.

Podsećanja radi, protiv porodice dečaka koji je u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ počinio masovno ubistvo, roditelji ubijene dece podneli su tužbu. Tužbu je podnelo 27 osoba, članova porodice stradalih, a tuženi su dečak, otac i majka.

Tužba se odnosi na naknadu nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Printscreen

Suđenje Kecmanovićima

Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Inače, podsećanja radi, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo rešenje u junu prošle godine kojim je na predlog porodica ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinsko pravnih zahteva, Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Saslušani su i Slobodan Negić i njegova supruga Milanka Negić, kao i sestre i braća stradale dece. Zbog maloletnih lica koja ulestvuju u postupku ovaj deo suđenja bio je zatvoren za javnost.

Šta se desilo u "Ribnikaru"?

Prošle godine 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u beogradskom naselju Vračar dogodio se nezapamćen masakr u modernoj istoriji Srbije, pa i sveta. Dečak, učenik sedmog razreda, Kosta Kecmanović naoružan je upao u školu oko 8.40 sati i na samom ulazu pucao u radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda. Nakon toga, Kosta je napao tri učenice i usmrtio ih.

Foto: Republika

Osnovna škola "Vladislav Ribnikar"

Njegov zločinački pohod nastavljen je u učionici istorije, gde je njegovo odeljenje imalo čas. Tamo je ranio nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a zatim pucao u svoje školske drugove, pri čemu je petoro odmah ubio, a šestoro ranio. Tragično, nakon dvanaestodnevne borbe u bolnici, još jedna učenica je preminula, čime je ukupan broj žrtava ovog masakra porastao na deset.

Kosta Kecmanović, počinilac ovog masakra, smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, gde je pod stalnim nadzorom i prolazi kroz proces veštačenja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Tanja

25.02.2024 12:52

Najmlađi masovni ubica na svetu ponaša se identično ko i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu. Njih ne zanima što naše dece i čika Dragana nema zauvek. Oni samo gledaju sebe,besramno majka najmlađeg masovnog ubice na svetu radi i dalje u prosveti! Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 39 24
Neda

25.02.2024 14:24

Neka mu neko kaze da ne brine, ostace u ludari do kraja svog bednog zivota i da mu pare ne trebaju

Odgovori 58 11
Žika

25.02.2024 16:59

@Neda - Neda@ a gdje mali sada, u kojoj ludari, kazite nam?!

Odgovori 11 11
Jovan

25.02.2024 16:43

Multimilioneri nikada ne ostaju bez icega. Cak i da se to desi mamita moze i dalje da gubi dnk dokaze protiv kriminalaca. Lako ce opet steci milione.

Odgovori 21 7