"AKO STE VI TAD SLOBODNI, VALJDA MOGU I JA DA ODMORIM": Kosta Kecmanović PONOVO šokirao doktore BIZARNIM zahtevom

Autor:

Hronika

07.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović ima zahtev koji je zaledio lekare klinike na kojoj je.

"AKO STE VI TAD SLOBODNI, VALJDA MOGU I JA DA ODMORIM": Kosta Kecmanović PONOVO šokirao doktore BIZARNIM zahtevom

Foto: Facebook, Tanjug/Sava Radovanović

Nova saznanja o dečaku ubici Kosti Kecmanoviću (14), iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a njegovo ponašanje u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu nastavlja da bude misterija za sve zaposlene tamo.

Ovoga puta, on je odlučio da osoblju uputi bizaran zahtev, sa još bizarnijim obrazloženjem.

- Kosta je tražio da bude pušten iz bolnice na Dan državnosti, odnosno 15. i 16. februara, jer, kako je rekao, ako su većini zaposlenih u klinici to slobodni dani, "valjda i on ima pravo da malo odmori" - govori nezvanično izvor Republike i dodaje:

- Dečak se poziva i na "činjenicu" da nije imao zimski raspust, a koji smatra da je zaslužio, stoga je rešen da dobije ove dane kao neki vid kompenzacije. Kosta je ubeđen da će mu zahtev biti odobren i već uveliko priča o svojim planovima za ovu privremenu slobodu, a posebno se interesuje za vremensku prognozu jer želi da "iskoristi lepo vreme".

Podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

VIDEO REPUBLIKA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Anjaaaaaa

07.02.2024 21:12

Voza ovaj mali sve nas.On je to svesno uradio i zato se ne kaje.

Odgovori 40 4
Aca

07.02.2024 21:34

@Anjaaaaaa - I, koja je poenta tog njegovog vozanja svih nas? Beloga dana vise nece videti, sa neke teske psihijatrije u zivotu nece izaci. I kada se promene svi doktori i svi koji sad vode njegov slucaj i dodju neki novi koji se mozda jos nisu ni rodili nece mu dati pristanak za zivot van psihijatrijske ustanove. Ko god vidi slike mucki pobijene dece koje ostavljaju traumu za ceo zivot se nece izjasniti da je on “izlecen” i sposoban za zivot na slobodi. Nista nije uradio u afektu pa da se sad kaje pa da mooozda jednoga dana u dalekoj buducnosti mu neko pruzi novu sansu, ne on je mesecima planirao masakriranje i veoma je ponosan na svoj zlocin.

Odgovori 53 12
Dule

07.02.2024 21:57

@Aca - Aca@,posnta je u jednoj reci:ŠOKIRANI!

Odgovori 16 4
Srbin

07.02.2024 22:44

@Aca - Aca@ znas koja je poanta? Samo 12 god maximalno, ce zlocin biti kaznjen! Druze moj, pa se ti misli, kao i svi mi, ko je koga preso!

Odgovori 18 9