OVO JE DRAGAN KOJI JE SA BEBOM PRETUČEN NA VRAČARU! Tinejdžer prvo udario kolica, pa napao oca! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.07.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima teške povrede!

OVO JE DRAGAN KOJI JE SA BEBOM PRETUČEN NA VRAČARU! Tinejdžer prvo udario kolica, pa napao oca! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Dragan Radojević

Na Vračaru je otac Dragan Radojević teško pretučen dok se šetao sa sedmomesečnom bebom. Napao ga je tinejdžer Lazar Timotijević (19) i naneo mu teške telesne povrede. Očevici su videli čoveka kako leži nepomično na zemlji, dok je žena vikala i dozivala pomoć.

 

 

- Videla sam nekog visokog čoveka da leži na zemlji, žena je vrištala, uplakana dozivala pomoć. Svi iz kafića su skočili i prišli da pomognu. Čovek koji ga je pretukao bio je krupan, kažu da je u pitanju kik-bokser, prvo ga je udario pesnicom u bradu, a onda oborio na zemlju i tukao dok nije izgubio svest. Zatim je pobegao. Posle par minuta povređeni čovek je ustao i krenuo niz ulicu. Došli su iz Hitne pomoći i molili ga da uđe, ali on je odbijao, govoreći da je dobro. Par minuta posle, smestili su ga u vozilo Hitne pomoći i odvezli - kaže za "Blic" jedan od očevidaca.

Timotijević je naneo teške telesne povrede Draganu Radojeviću, koji je odmah smešten u Urgentni centar. Nakon operacije, Dragan je sada svestan, komunikativan i u stabilnom stanju, objavio je Telegraf.

Jovan Vukčević, advokat pretučenog Dragana, rekao je ovo o slučaju:

- U daljem toku istrage očekujemo ispitivanje svedoka i veštačenja, nakon čega će se znati i tačna kvalifikacija krivičnog dela za koje će da se goni - kaže advokat Vukčević.

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima prema tinejdžeru koji je brutalno pretukao oca koji je gurao bebu u kolicima na Vračaru.

Kako se saznaje, prema okrivljenom određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading