JELENA KARLEUŠA SE POHVALILA NOVIM DEČKOM, SADA JE I ZVANIČNO! Pevačica napokon saopštila srećne vesti!

Autor:

Zabava

25.07.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša zaprepastila javnost priznanjem.

JELENA KARLEUŠA SE POHVALILA NOVIM DEČKOM, SADA JE I ZVANIČNO! Pevačica napokon saopštila srećne vesti!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Sukob između dve estradne zvezde Jelene Karleuše i Edite Aradinović dobio je novi obrt nakon što je Jelena odlučila da odgovori na prozivke svoje koleginice. Nakon što je Editina izjava izazvala buru reakcija, Jelena nije štedela reči, već je brutalno uzvratila na uvrede.

- Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu, kupila sam novu, a imam i novog dečka. Neka od*ebe! - iskrena je bila Jelena za Informer.

Republika

Foto: Ata images

Jelena Karleuša i Edita Aradinović

 

Svađa između ove dve pevačice kulminirala je nakon što je Edita Aradinović javno prozvala Jelenu i izrazila uvrede na njen račun, i to baš na dan kada je Karleuša trebalo da se druži sa fanovima u jednom beogradskom tržnom centru. Nakon što su se strasti malo stišale, Jelena je odlučila da brutalno uzvrati udarac svojoj koleginici, iako se činilo da su se tenzije između njih smirile.

Pored odgovora na prozivke, Jelena Karleuša je takođe obelodanila jedan šokantan detalj iz svog privatnog života - priznala je da ponovo uživa u ljubavi. Ova izjava izazvala je dodatnu pažnju javnosti, te su fanovi ovog pop idola bili zainteresovani da čuju više o ovoj novoj ljubavnoj priči.

Inače, juče je procurila pesma "Runde", poslednja pesma Milana Radulovića Laće, pokojnog sina Marine Tucaković. On ju je napisao za muzičku zvezdu Jelenu Karleušu, a od snimanja do juče bila je obavijena velom misterije i nije se znalo da li će ikada biti objavljena. 

- Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao - rekla je Jelena za "Telegraf". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading