MILJANA KECMANOVIĆ PONIŽAVA RODITELJE UBIJENE DECE! Majka monstruma na suđenje dolazi kao na modnu pistu, oni očajni: Ja šminku više ne koristim, često plačem!

Autor:

Hronika

01.02.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Miljanino hladnokrvno ponašanje niko nije ostao ravnodušan.

MILJANA KECMANOVIĆ PONIŽAVA RODITELJE UBIJENE DECE! Majka monstruma na suđenje dolazi kao na modnu pistu, oni očajni: Ja šminku više ne koristim, često plačem!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Višem sudu u Beogradu 29. i 30. januara počelo je suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole Dragana Vlahovića.

Neutešni roditelji tragično nastradale dece u Palati pravde ćutke su, sa slikama svojih mališana u rukama, posmatrali hladnokrvno ponašanje Miljane Kecmanović, koja je na suđenje došla našminkana i u skupocenoj odeći.

Dok su roditelji žrtava njenog sina Koste Kecmanovića na suđenje došli ispijeni, uplakani i utučeni, sa druge strane, ona je sa karminom na usnama, isfenirana i sređena nadmeno gledala u njih.

Povodom ovih tužnih scena, na društvenoj mreži Fejsbuk, majka ubijene Ane Božović prokomentarisala je njeno bahato i bezobzirno ponašanje i iznela svoj doživljaj sa suđenja. Kako je istakla, nju je najviše pogodio njen izraz lica. 

- Miljana Kecmanović, majka masovnog ubice iz Ribnikara na glavnom pretresu nije krila dobro raspoloženje. Njen izraz lica mi govori da za sada sve ide po planu. Koliko vidim, uspela je i da se našminka. Ne znam, ja recimo šminku više uopšte ne koristim. Često plačem - glasile su tužne misli Ninele Radičević.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (23)

Loading
zoran

01.02.2024 12:37

"Novinari" lešinari, da li je trebala da dođe u pocepanoj suknji, bušnim cipelama ili samo u gaćama ....? da bi vas zadovoljila.

Odgovori 28 21
Lola

01.02.2024 17:38

@zoran - Uredan i napirlitan dve potpuno razlicite stvari. Neprinereno je i to sto se cerila u lice porodicama ispred sudnice. Zena je bezisecajno i bahato djubre.

Odgovori 37 11
Lazar

01.02.2024 17:52

@Lola - A možda si ti mnogo veće đubre, nasilnik i zločinac? Samo što ne možemo da te vidimo. Sram vas bilo da vršite dodatno nasilje i nad postupcima koje žena nije uradila. Ti ljudi su dovoljno kažnjeni a i biće u skladu sa zakonom. Hoćemo društvo bez nasilja, a vršite svakog dana sve veće nasilje. Razmišljajte o svojim postupcima i budite ljudi!

Odgovori 16 28
Tane

01.02.2024 18:27

@Lazar - I te kako je ta zena uradila da se desi najvece zlo. Zasluzila je najvecu mogucu kaznu koja postoji

Odgovori 30 10