MAJKA UBIJENOG ANDRIJE ČIKIĆA OČAJNA NAKON SUĐENJA, U ADVOKATU BOROVIĆU PREPOZNALA SEBE: I ja sam nekada gledala svog sina, kao on nju!

Autor:

Hronika

31.01.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo detinjstvo prekinuto je kobnog 3. maja u jutarnjim časovima, kada je ubijen, zajedno sa još osmoro dece i čuvarem škole.

MAJKA UBIJENOG ANDRIJE ČIKIĆA OČAJNA NAKON SUĐENJA, U ADVOKATU BOROVIĆU PREPOZNALA SEBE: I ja sam nekada gledala svog sina, kao on nju!

Foto: youtube/printscreen/RTS Sajt - Zvanični kanal, Facebook

Andrija Čikić jedini je dečak koji je 3. maja ubijen u stravičnom masakru koji se dogodio na času istorije, u OŠ "Vladislav Ribnikar". Njegova neutešna majka Suzana Stanković Čikić mesecima ne može da se pomiri sa tragedijom koja ju je zadesila, a svoju tugu neretko deli sa prijateljima na Fejsbuku.

Prethodna dva dana održalo se suđenje roditeljima Koste Kecmanovića u Palati pravde, gde su među prisutnima, po prvi put, bili i Miljana i Vladimir Kecmanović koje zastupaju Borivoje Borović i njegova ćerka Irina. Tim povodom, Suzana je napisala tužne misli:

- Posmatram na suđenju oca uspešnog advokata koji ponosno gleda u svoju kćerku, takođe uspešnog advokata koja stoji pred njim. Razumem ga, zaista ga razumem! Ja sam nekada imala sina, darovitog pijanistu. Sanjala sam da ću ga jednog dana sa istim ovakvim ponosom gledati dok u punoj koncertnoj dvorani Karnegli hol-a izvodi kompozicije Šopena, Lista, Rahmanjinova... - napisala je majka Andrije Čikića.

Foto: Facebook/Suzana Stanković

 

Da podsetimo, Andrija Čikić bio je višestruko talentovan, uspešno se takmičio u komponovanju i sviranju klavira i planirao da se u budućnosti posveti upravo muzičkoj umetnosti i svim njenim izazovima i zahtevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Mara

01.02.2024 08:23

Ova žena je tako divna i dostojanstvena. Ne znam odakle joj toliko snage za sve nakon ovako strašne tragedije, izgubiti jedino djete

Odgovori 129 6
Branko

01.02.2024 10:04

Divno je razumevanje koje Suzana Stankovic Cikic ima prema roditeljskom odnosu advokata Borivoja Borovica i njegove cerke Irine. Dobronamernost dobrih ljudi kao sto je majka Andrije Cikica. Na zalost, tu se svaka slicnost zavrsava. Borivoje Borovic, njegova cerka Irina, kao i cela kancelarija, sa Marinom Iveljom na celu, svoju inteligenciju koriste kako bi olosi kao sto su Kecmanovici sto lakse izvrdali zakone i nasli se na slobodi. Ko zna koliko ubica je vec slobodno zato sto ih je branio Borivoje Borovic. Svaki ubica na slobodi ce izazvati novu smrt nevinih ljudi. Andrija Cikic je mogao biti novi Mocart, ali to nece biti zato sto ga je sprecio novi hitler - kosta kecmanovic, a Borivoje Borovic mu je saucesnik posle izvrsenog krivicnog dela.

Odgovori 170 37
Gaga

01.02.2024 21:53

Za Kecmanovice dozivotnu robiju.

Odgovori 109 11
Dostojanstvena

01.02.2024 22:28

jaka i puna ljubavi je majka Andrije Cekica...raspalkala me je ova objava..

Odgovori 112 9