RANJENA NASTAVNICA ISTORIJE TUŽILA RODITELJE KOSTE KECMANOVIĆA! Veruje da su oni jedini krivci za zločin sina monstruma!

Autor:

Hronika

31.01.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Stevanović, nastavnica istorije tužila Vladimira i Miljanu Kecmanović.

RANJENA NASTAVNICA ISTORIJE TUŽILA RODITELJE KOSTE KECMANOVIĆA! Veruje da su oni jedini krivci za zločin sina monstruma!

Foto: https://os-ribnikar.edu.rs/

Tatjana Stevanović, nastavnica istorije iz OŠ ''Vladislav Ribnikar'' koja je teško povređena u masakru koji je počinio tada trinaestogodšnji Kosta Kecmanović, pokrenula postupak pred parničnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu protiv njegovih oca i majke, prenosi Kurir

Ona je podnela tužbu za naknadu nematerijalne štete parničnom odeljenju Višeg sudu u Beogradu protiv oca i majke dečaka-ubice koji je počinio zločin. Nastavnica tuži roditelje dečaka-ubice za pretrpljeni fizički bol i strah, umanjenje životne aktivnosti, kao i naruženost, kao posledicu rana koje je kobnog dana zadobila.

- Tužba je podneta protiv roditelja dečaka-ubice jer oni ne odgovaraju za zločin koji je počinio, ali odgovaraju za štetu koju uzrokuje maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali. U prilog navodima tužbe koju je nastavnica podnela protiv roditelja, navodi se da je maloletnika otac vodio u straljanu i obučavao ga da puca, a da je majka to znala - govori izvor pomenutih medija.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tatjana Stevanović, ranjena nastavnica istorije

Maloletni monstrum je nastavnicu pogodio sa nekoliko hitaca i zadao joj povrede opasne po život zbog kojih je hitno operisana u Urgentnom centru, čiji su lekari uspeli da joj spasu život, oporavlja se od stravičnih povreda.

- Na sreću, više nije životno ugrožena, ali joj predstoji dalje lečenje i nove operacije kako bi mogla samostalno da hoda. Osim teških fizičkih povreda, nastavnica je preživela traume velikog intenziteta, a njen duševni bol je kako se i u tužbi navodi ogroman, jer se sve dogodilo na njene oči, dok je bila jedina odrasla osoba u učionici, a deci nije bila u mogućnosti da pomogne.

Nastavnica istorije nije tužila školu jer smatra da odgovornost ove obrazovne ustanove ne postoji i da bi "ishod bio isti i pri najpažljivijem nadzoru u školi".

- U tužbi je predloženo da se nastavnici na ime nematerijalne štete koju je pretrpela dosudi iznos na teret roditelja maloletnika - dodaje izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, Tatjana Stevanović kojoj predstoji još operacija i koja se i dalje oporavlja i fizički i psihički, navela je u dokumentu podnetom sudu da je ona 3. maja u učionici držala čas istorije, kada je učenik sedmog razreda ušao u svoje odeljenje i ubio šest vršnjaka. Prethodno, podsetimo, na ulazu i u hodniku škole, ubio je tri učenice i radnika obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tanja

01.02.2024 08:23

Da li će majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i sad angažovati advokatske timove,advokate koji su nju angažovali da veštački u procesima raznoraznih bandi kao sudski veštak? Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i dalje besramno radi u prosveti!

Branko

01.02.2024 09:52

Potpuno je u pravu Tatjana Stevanovic, osecace posledice do kraja zivota. Svaka materijalna odsteta je nedovoljna, ali je posteno da bude sto veca, veca od 100.000 evra...potrebna je ta odsteta i da drugi bahati pojedinci i porodice shvate da ce biti kaznjeni i po dzepu, kad budu hteli da unistavaju tudje zivote. Ubici dozivotno lecenje bez ikakvih udobnosti, roditeljima konfiskacija celokupne imovine i zatvorske kazne, a zbog bahatog ponasanja i dan-danas, potrebne su i nove optuznice protiv njih - krivicno delo "Tesko ubistvo u pokusaju psihickim mucenjem roditelja ubijenih i ranjenih".

Odgovori 10 1
Аca

01.02.2024 22:15

@Branko - Sve osim maksimalnih kazni za roditelje, oduzimanje celoukupne imovine i dozivotnog drzanja ubice u zatvorenom bi bilo ruganje masakriranoj deci i njihovim porodicama.