KLIZALJKE ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTALE SU DA SEĆAJU NA NJU I NJEN HOBI: Tuga na mestu gde je ubijena devojčica volela da kliza! (FOTO)

Autor:

Hronika

31.01.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U znak nezaborava porodica je proslavila 15. rođendan Angeline Aćimović uz mnogo suza i veru da ona sve to oseća negde gore.

KLIZALJKE ANGELINE AĆIMOVIĆ OSTALE SU DA SEĆAJU NA NJU I NJEN HOBI: Tuga na mestu gde je ubijena devojčica volela da kliza! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, Shutterstock

Prelepa devojčica Angelina Aćimović koju je školski drug Kosta Kecmanović usmrtio na času istorije zajedno sa još petoro drugara, koliko je i ranio, kao i nastavnicu istorije juče bi slavila 15. rođendan

Porodica je u to ime juče jutru obišla Angelininu večnu kuću i ostavila joj poklon. Potom su bili na suđenju roditeljima Koste Kecmanovića - Vladimiru i Miljani Kecmanoviću. Sinoć su na Tašmajdanu na klizalištu koje je Angelina obožavala ugostili učenike "Ribnikara" da klizaju u sećanje na drugaricu. 

Foto: Facebook

Tašmajdan

Umesto rođendanske torte na kojoj bi Angelina ugasila svećice, dečica su jela kolače i potom pustili balone ka nebu. Angelinini najmiliji su uvereni da ona sve vidi i da je ona sada njihov anđeo čuvar kao i njene drugarice i drug sa kojima se "preselila iznenada". 

- Bili smo na groblju i odneli joj poklon narukvicu sa tri krstića i velikog Meda Brunda. Večeras će biti proslava na Tašu za svu decu iz Ribnikara. Klizaće i poslužiće se kolačima - rekao je Anđelko Aćimović za Republiku juče na suđenju u Palati Pravde. 

Foto: Facebook

Tašmajdan

Podsetimo, juče je pred Višim sudom u Beogradu počelo suđenje roditeljima dečaka-ubice koji je u maju prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

Miljana Kecmanović majka dečaka ubice Koste K. (14) se pojavila ispred sudnice Višeg suda u Beogradu kako bi prisustvovala suđenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading