OTAC KOSTE KECMANOVIĆA VIDEO SLIKE UBIJENE DECE, PA ZGROZIO SVE IZJAVOM: ''Žao mi je čuvara Dragana!''

Autor:

Hronika

03.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Angeline Aćimović tvrdi da su Kecmanovići devijantna porodica i da otac i majka moraju da prihvate odgovornost za zločin i činjenje sina.

OTAC KOSTE KECMANOVIĆA VIDEO SLIKE UBIJENE DECE, PA ZGROZIO SVE IZJAVOM: ''Žao mi je čuvara Dragana!''

Foto: Printscreen

Anđelko Aco Aćimović, otac ubijene devojčice Angeline Aćimović koju je mali monstrum Kosta Kecmanović pogodio u glavu i metak joj je ostao u mozgu, a koja je bezuspešno 12 dana vodila borbu za život, tvrdi da su Kecmanovići devijantna porodica, koja ne prihvata odgovornost.

Foto: Facebook, republika

Kosta Kecmanović obučavan da puca u pokretne mete

Angelinin otac ističe da je Vladimir Kecmanović pokazao monstruoznost više puta u toku istrage zločina. Njega su šokirale Vladimirove izjave na fotografije sa mesta zločina jer je umesto da jauče i "čupa kosu" zbog jezivog kraja toliko dece izustio: 

- To ponašanje oca da posle uviđaja, kada su mu pokazane fotografije sa mesta zločina, on ne kaže da mu je žao te dece i porodica, vec kaže : " Krivo mi je što je Dragan" - rekao je Aćimović zgrožen ponašanjem Vladimira Kecmanovića. 

Citirao je još jednu skandaloznu izjavu oca u kojoj se nalazi sav sebičluk bez trunke empatije prema žrtvama i nasilno oduzetim životima na pragu tinejdžerskog doba.
- Otac je izjavio: "Kosta nam je uništio život". Ovim on sebe stavlja u prvi plan, od sebe pravi žrtvu - rekao je Aćimović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Angelina je ostavila ogromnu tugu za sobom

Otac Angeline koja je maštala o modnoj karijeri i kreacijama, slomljenog srca govori o postupcima doktora Kecmanovića koji su izrodili monstruma, odnosno dečaka koji zverski rešeta decu i čoveka koji im je svima u školi bio kao drugi roditelj.

- Niko ne misli da je njegov otac imao želju da on to uradi, ali je praktično učinio sve da se to jednog dana desi. Ja decu učim ljubavi, da vole ptice, Meda Brunda, a oni od pete godine uče dete da voli oružje i ubistva. Gledao sam snimak gde je Kosta sa pet godina poređao 100 vojnika i svakom zna ime, otac ga snima i hvali. Dete pita: "Hoćeš li ovo pokazati na poslu da se pohvališ" i otac kaže "da" - rekao je Aćimović.  

Foto: Privatna arhiva

MIljana po mišljenju roditelja žrtava sina, nije bila uzorna majka

On takođe zamera i Miljani Kecmanović da je bila neodgovorna u svojoj najvažnijoj ulozi, ulozi roditelja.

- Nemoguće je da majka ne primeti da je njeno dete celu noć na kompjuteru, da je u zatvorenim društvenim grupama, koje propagiraju Hitlera, zlo i nasilje. Ona i otac su jedini krivci za sve što se desilo - zaklučio je Anđelko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Tanja

03.01.2024 18:47

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su ga vaspitali sebičnog, bezosećajnog, izmišljenog.Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu u stanu su držali oružje, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su ga obučavali da puca, vodali po streljanama, raznim pucačkim aktivnostima. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu i sad se isto ponašaju njih zločin njihov najmlađi masovni ubica na svetu ne interesuje i što naše dece nema, oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 27 14
Žedni Günok

05.01.2024 10:41

@Tanja - Oni samo gledaju da odu u Pariz ili na Baleare...

Odgovori 10 5
Tasa

03.01.2024 18:55

Da li će naše pravosuđe dati pravu kaznu za ovaj zločin svima koji treba da budu kažnjeni...

Odgovori 18 16
Devojka

03.01.2024 22:42

Ovde se radi o pogrešnim porodičnim vrednostima tj. hijearhiji vrednosti što se ukazuje manjkom empatije. Zatim ozbiljni poremećaji ličnosti, narcisoidnost čiji je rezulatat uvek ubijeni oblik zla. Na to ukazuje izjava da je njih, njega upropastio sin. Nije mi promaklo. Njihova neodgovornost je ključna u ovom. Da nemaju potrebu da izađu u javnost da objasne bilo šta roditeljima dece, pacijentima koje su imali. Zatim izjava da mu je krivo zbog Dragana. Govori prećutno o pasivnog agresiji da krivi decu u neizgovorenom obliku. Često je prećutno ključno. Ovo treba ispitati eksciplitno. Šta je mislio s tim? Kako gleda na roditelje, decu.... Što više detalja. Ovo je ozbiljan patologija u društvu koje pati od ugleda, tu možemo naći puno narcisa.

Odgovori 21 11