"SINE, NEMOJ DA SVEDOČIŠ PROTIV MAME I TATE!" Majka Koste Kecmanovića poslala poruku sinu, PREKLINJE ga da se smiluje na nju i oca!

Autor:

Hronika

20.10.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića preko rođake uspela je da pošalje poruku sinu koji je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije

"SINE, NEMOJ DA SVEDOČIŠ PROTIV MAME I TATE!" Majka Koste Kecmanovića poslala poruku sinu, PREKLINJE ga da se smiluje na nju i oca!

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović, 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. Nakon stravičnog krvavog pira, nezapamćenog zločina, smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica izvršio masovno ubistvo.

Nakon što je protiv Kostine majke podignuta optužnica, određena joj je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svedokom K.K., te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Republika

Foto: Printscreen

Miljana Kecmanović

Kako sina više ne može da vidi, Miljana Kecmanović je našla način da komunicira sa njim. Naime, kako Republika saznaje ona je preko rođake poslala poruku Kosti.

- Miljana je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svedoči protiv nje i Vladimira. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosećanja bar prema sestri i da neće svedočiti protiv roditelja i strpati ih u zatvor - priča izvor blizak Republici i dodaje:

- Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža, brine se za ćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici - zaključio je naš izvor.

Republika

Foto: Facebook

Kosta Kecmanović, otac Vladimir i majka Miljana

Podsetimo, danas u Palati pravde počinje suđenje protiv Miljane i Vladimira Kecmanović, po privatnim tužbama 27 članova porodica oštećenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Tijana

20.10.2023 11:51

Zao mi je nekako i ovih ljudi! Sta god da se desi nema njima vise nikakvog zivota! O toj sestrici da ne govorimo! Nema idealnih roditelja, ljudi ganjali karijere, bili ambiciozni kao i mnogi drugi roditelji, niko ne zeli da mu dete postane ubica!

Odgovori 15 13
Ha

20.10.2023 22:49

@Tijana - Nikako mi nije žao i ovih ljudi. Emocionalno i fizički su sina pripremali za zločin. Sestru bi upravo od njih trebalo zaštititi. Dok ne bude kasno.

Jasmina

20.10.2023 11:57

Ako je patoloski mrzeo majku, cudno da je vec odavno nije ubio, s obzirom da je kuca bila puna oruzja. Ne branim ovog decaka - ubicu, posebno je jeziv otac, kad tako mlad uzrast vodi u streljanu. Ali, ova tragedija, kao i sve ostale, bice pripisana porodicnim problemima, a jedini krivac, PROVETA, sa visedecenijskom istorijom zataskavanja vrsnjackog nasilja, opet ce izaci nekaznjena. Nastavice se ubistva i samoubistva dece koja vise ne mogu da izdrze vrsnjacko nasilje.

Odgovori 16 8
Dr

20.10.2023 19:18

Pa znači ima šta da kaze sin ubica što bi roditelje poslalo u zatvor.Šta je zatvor i unistena karijera spram smrti nevine dečice?Žao mi dece i roditelja koji su bez dece ostali.Kecmanovići su odnegovali ubicu.

Odgovori 8 17