MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA NORMALNO ŽIVI: Miljana prekinula bolovanje, vratila se na fakultet, a SIN JOJ LIKVIDIRAO DESET LJUDI!

Autor:

Hronika

24.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešni roditelji Kostinih žrtava devetoro dece i školskog ćuvara, kao i ranjenih petoro dece i nastavnica ogorčeni su zbog Miljaninog povratka na posao.

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA NORMALNO ŽIVI: Miljana prekinula bolovanje, vratila se na fakultet, a SIN JOJ LIKVIDIRAO DESET LJUDI!

Foto: google earth, facebook

Miljana Kecmanović majka dečaka masovnog ubice Koste Kecmanovića vratila se među studente posle sto dana od masakra sina u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Zaposlena na Biološkom fakultetu u Beogradu kao docent, Kostina majka odlazi na radno mesto svakodnevno da se bavi naučnim radom i završava druge obaveze vezane za rad sa studentima saznaje Republika.  

Foto: Printscreen

MIljana Kecmanović majka Koste Kecmanovića

Oni koji dobro znaju Miljanu kažu da se promenila i da je zbog zločina sina takoreći preko noći ostarila.

S druge strane, porodice ubijene i ranjene dece, kao i upucanog školskog čuvara Dragana Vlahovića i ranjene nastavnice istorije Tatjane Stevanović, zameraju joj što je svoj život vratila u normalnan kolosek i ponovo je postala radno aktivna i posvećena poslu. Smeta im i previše ih boli što pokušava sina ubicu da abolira, a bili su šokirani vešću da je pokušala sa ćerkicom da pobegne iz Srbije i da obezbedi svoje nekretnine i novac. 

Foto: printscreen, Nemanja Pancic, www.profimedia.rs

 

- Dok su roditelji ubijenih devojčica i jednog dečaka paralisani tugom i bolom i ne mogu da se otrgnu i krenu dalje ako ni zbog čega drugog onda zbog dece koja su im ostala, Kostina majka je počela da radi i da živi kao da joj sin nije masovni ubica. Beskrupulozno i besramno se trudi da ga izbavi iz bolnice uz pomoć advokata i stalno ponavlja da ga protivzakonito drže na psihijatriji iako Kosta nije odgovoran krivično, pa čak ni prekšajno - ispričao je za Republiku jedan od roditelja dece na koju je Kecmanović 3. maja pucao iz očevog pištolja.

Naše saznanje potvrdio je glavni pretpostavljeni Kecmanovićke, dekan Biloškog fakulteta.

- Docent dr Miljana Kecmanović nije više na bolovanju i ne postoje smetnje za dalje obavljanje njenih obaveza u skladu sa njenim ugovorom o radu - izjavio je profesor dr Ljubiša Stanisavljević za portal Republika.rs. 

Naš portal je danas objavio prve snimke Miljane Kecmanović nastale sinoć. Ona je snimljena dok je dolazila u svoj stan u centru grada, najverovatnije po završetku radnog vremena. A potom, kamerom našeg fotoreportera ovekovečena je i kada je sa cegerom u ruci i tašnom na ramenu, izašla iz svoje zgrade i odvezla se crvenim automobilom u nama nepoznatom pravcu. Ono što je evidentno je da Miljana hoda bez osmeha pognute glave, verovatno u želji da ne bude primećena.

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimirom Kecmanović

Kostina majka se sumnjičila za zapuštanje i zanemarivanje sina u predistražnom postupku, dok se njegov otac Vladmir Kecmanović od dana masakra sina nalazi u pritvoru pošto se sumnjiči da mu je stavio na raspolaganje oružje kojim je napravio zločin. Vladimir po zanimanju doktor radiologije tereti se i da je sina obučavao da puca. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Ana

24.08.2023 20:29

A sta ce zena, nz moze ziva pod zemlju... Ima i drugo dete

Odgovori 15 15
A moze

24.08.2023 23:23

@Ana - Zasto ona nije u zatvoru? Ne treba da zivi kao da njen sin nihe ubio 9 dece i cuvara jer ga ona nije lecila

SNIPER

25.08.2023 01:36

@A moze - A da nisi ti Doktor Psihologije pa znas da se on trebao loeciti.?

Dr

28.08.2023 16:04

@SNIPER - Naravno da je trebao da se leci, pa to su i roditelji znali ali su ga radje vodili u streljanu nego kod psihijatra. Samo jako bolestan um moze hladnokrvni da strelja svoje drugove i cuvara