EVO KAKO SE SNAJPER ČUPA PREKO ADVOKATA! "Porodica me zamolila da reagujem..."

Autor:

Hronika

07.05.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On u Srbiji ima jedan postupak za otmicu devojke, drugi za neko nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i treći za neki proces za pištolj pronađen u stanu, kaže advokat

EVO KAKO SE SNAJPER ČUPA PREKO ADVOKATA! "Porodica me zamolila da reagujem..."

Foto: youtube.com/facebook.com

Slobodan Milutinović Snajper

Slobodan Milutinović Snajper, uhapšen je zajedno sa još 10 članova kriminalne grupe u Španiji i on se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Španiji.

Ove navode potvrdio je i njegov srpski advokat Goran Karadarević, međutim, on ističe da Snajper nema nikakve veze sa grupom koja je pohapšena.

- Moj klijent je uhapšen u Madridu i određen mu je ekstradicioni pritvor zato što ima Interpolovu poternicu u Srbiji zbog tri krivična postupka koje se protiv njega vode. To mi je rekla njegova advokatica iz Španije, koju je njegova porodica tamo angažovala. On u Srbiji ima jedan postupak za otmicu devojke, drugi za neko nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i treći za neki proces za pištolj pronađen u stanu. U dva slučaja mu je određen pritvor - rekao je Karadarević za informer.rs.

On tvrdi da se Milutinović ne nalazi na snimku hapšenja, te da on ne izgleda tako.

Video sam snimak hapšenja, ali on nije na tom snimku, znam kako izgleda. Porodica me zamolila da reagujem. Ne znam da li će moj branjenik dati saglasnost da se izruči Srbiji u skraćenom postupku - istakao je Milutinovićev branilac.

Nacionalna policija, UDYCO grupa za organizovani kriminal u Španiji, u Malagi, Baseloni i Madridu uhapsila je ukupno 11 lica i to:

Slobodana Milutinovica zvanog Snajper, Aleksandra Milojevića, Dobrosava Dedića,Bojana Radulovića,Dušana Kovača,Nenada Delića,Dalibora Gajića,Miroljuba Kocića,Miodraga Dedića,Eldina Ćolakovića i Ronna Daniela CALANCHE SALAS.

Navedena lica se sumnjiče za krivična dela izvršena u Španiji, u mestu Estapona tokom januara 2024. godine i to krivična dela Razbojništvo uz nanošenje teških telesnih povreda, nedozvoljeno posedovanje oružja, falsifikovanje ličnih dokumenata, nedozvoljena trgovina opojnom drogom i članstvo u kriminalnoj organizaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading