SPORILI SE OKO 15 MILIONA DOLARA! Porodica Ane Knežević od samog starta sumnjala da je u njen nestanak umešan njen muž! EVO ŠTA JE ONA PRIČALA O UHAPŠENOM DAVIDU KNEŽEVIĆU!

Autor:

Hronika

07.05.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo želim da mi se sestra vrati, pričao je ranije Anin brat.

SPORILI SE OKO 15 MILIONA DOLARA! Porodica Ane Knežević od samog starta sumnjala da je u njen nestanak umešan njen muž! EVO ŠTA JE ONA PRIČALA O UHAPŠENOM DAVIDU KNEŽEVIĆU!

Foto: Društvene mreže

Srpski državljanin, David Knežević i suprug Ane Marije Knežević koja je nestala u februaru u Madridu, danas je priveden u Majamiju, a kako prenose mediji, kasnije je doveden u sud sa lisicama na rukama, gde je i saslušan.

On je od samog nestanka supruge, sa kojom se razvodio, tvrdio da nema nikakve veze sa tim šta se njoj dogodilo, ali njena porodica je od početka sumnjla na njega.

Porodica nestale Ane Knežević Henao iznela je sumnje da nešto nije u redu nakon što su kamere isključene i nakon što je pristigla neobična poruka od Ane. Njen brat je istakao da je porodica zabrinuta i da želi samo da mu se sestra vrati.

- Činjenica da je neko onesposobio kamere na zgradi, nama kao porodici govori da nešto nije u redu. Nešto nije normalno - rekao je brat nestale devojke i dodao da ima loš osećaj:

- Čuo sam od policije u Španiji da rade na ovom slučaju, ali nisam siguran da imaju sve što im je potrebno. Samo želim da mi se sestra vrati - naveo je on.


Prijatelj je dobio poruku od Ane, u kojoj se navodi da ide sa strancem do vikendice, što je izazvalo sumnju kod njene porodice. Brat nestale Ane istakao je da ta poruka ne liči na Anino ponašanje i da deluje kao da je napisana preko programa za prevođenje.

Anin brat je otkrio da je Ana prolazila kroz teško razdoblje nakon razvoda, ali je istakao da ne bi donosio prerane zaključke o svom bivšem zetu iz Srbije.

U američkim medijima objavljena je prepiska Ane i njene prijateljice u kojoj Ana otkriva loš odnos sa suprugom, navodeći da je imao ljubavnicu u Bogoti i da je ostavio kao psa na ulici u Beogradu.

Inače, Ana, Kolumbijka po nacionalnosti, godinama je bila udata za Davida Kneževića sa kojim je stekla bogatstvo u Americi. Posle odluke da se razvedu, došlo je do sukoba, prevashodno oko imovine vredne 15 miliona dolara, jer, Ana je tvrdila da joj muž ne želi da da polovinu bogatstva.

U decembru je otišla u Madrid u želji da se smiri zbog turbulentnog razvoda, ali je tamo početkom februara misteriozno nestala. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading