OGLASIO SE AVRAMOVIĆ NAKON PROMAŠENOG ZICERA: Evo šta je poručio!

Autor:

Sport

07.05.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avramović tragičar.

OGLASIO SE AVRAMOVIĆ NAKON PROMAŠENOG ZICERA: Evo šta je poručio!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Budućnosti odmerili su snage u okviru drugog meča polufinala AdmiralBet ABA lige u Morači od 18.00 časova. Podgoričani su pobedili crno-bele rezultatom 74:73 i izjednačili u seriji. Definitivno jedan od tragičara bio Aleksa Avramović koji je u poslednjem napadu promašio zicer.

Nakon što je propustio priliku da donese trijumf svom timu, Avramović je istakao da je sve stalo u poslednjim minutima meča, te da je imao šut za pobedu, ali nažalost, nije uspeo da ga realizuje.

- Promašio sam poluzicer, da tako kažem... Ali, šta ću, to je život - istakao je Aleksa i dodao:

- Okrećemo se utakmici u Beogradu. Uz podršku naših navijača nadam se da ćemo izboriti finale - jasan je Avramović.

Avramović je utakmicu u Podgorici završio sa osam postignutih poena, a i pored tragičnog promašaja, zadržao je profesionalan stav i fokusirao se na naredni meč. Naredni duel igra se u petak do 18.00 časova u Beogradskoj areni. Oba tima će u ovu utakmicu ući sa dosta optimizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Solo

08.05.2024 11:06

Avramovic nikad nije bio dobar pucac niti ce biti..jedino sto zna je da trckara sa loptom cak su mu i ulazi jednostrani da koristi samo jenu ruku i za levi i za desni ulaz sto je nepojmljivo za jednog profesionalca..Takodje je los organizator igre i manje vise uvek podbaci kad se vodi teska odluka u poslednjim minutima..Slican rad kao i bivsi Todoric koji je u tandemu sa Kicanovicem vise sluzio kao paser i drzanja lopte i prenosenja do protivnickih terena a onda dolazi Kica i bam..