ATAMAN SIJA OD SREĆE NAKON PLASMANA NA F4: ''Uvek sam verovao u svoj tim!''' (VIDEO)

Autor:

Sport

07.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleni izbacili ponos Izraela.

ATAMAN SIJA OD SREĆE NAKON PLASMANA NA F4: ''Uvek sam verovao u svoj tim!''' (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Panatinaikosa ostvarili su veliku pobedu na svom terenu protiv Makabija iz Tel Aviva, rezultatom 81:72, čime su izborili plasman na završni turnir Evrolige u Berlinu. Iako je Makabi imao vođstvo od 2:1 u seriji, tim iz Atine uspeo je da preokrene situaciju i obezbedi svoje mesto na finalnom turniru.

Trener Zelenih, Ergin Ataman isijavao je od sreće nakon velikog uspeha svog tima. Turskih strateg je izbegao ultimatum koji je sam sebi postavio - naglasivši da će napustiti grčki klub ukoliko Zeleni ne prođu dalje.

- Prvo, čestitke Makabiju, veliko poštovanje za njih. Igrali smo sjajnu seriju, koja je okončana u neverovatnoj atmosferi - rekao je Turčin i dodao:

- Drugo mesto u regularnom delu sezone nam je dalo pregršt samopouzadnja. Uvek sam verovao u svoj tim. Hvala svim Turcima koji me podržavaju. Sad smo na fajnal-foru, ali idemo na titulu - jasan je Ataman.

Podsetimo, jedan od najupečatljivijih trenutaka utakmice bio je neverovatan pogodak Antonijusa Klivlenda koji je pokušao da zakuca preko Matijasa Lesora. Francuz ga je izblokirao, ali je lopta dobila čudnu putanju, otišla gotovo do samih svodova hale, a zatim je na iznenađenje svih ipak prošla kroz obruč ostavivši u neverici domaće košarkaše i navijače koji su se hvatali za glavu.

PAO će se na fajnal-foru u Berlinu susresti sa Monakom ili Fenerbahčeom. Fajnal-for je na programu od 24. do 26. maja, a navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se njihov tim nositi sa izazovima koje donosi završni turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading