ISTRAGA MASOVNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA: Ujak treba da objasni poreklo automatske puške i četiri bombe!

Autor:

Hronika

26.05.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urošev ujak je uhapšen juče, a tužilac želi da ga ispita o arsenalu oružja koje je pronađeno na njegovom posedu

ISTRAGA MASOVNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA: Ujak treba da objasni poreklo automatske puške i četiri bombe!

Foto: Nikola Mutić

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu upravo počinje saslušanje G. G. (49) iz Kragujevca, ujaka Uroša B. (20) koji se sumnjiči za masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje.

On je uhapšen juče, a tužilac želi da ga ispita o arsenalu oružja koje je pronađeno na njegovom posedu, odnosno u pomoćnim prostorijama gde se posle masakra krio Uroš B. i gde je uhapšen.

Na imanju G. G. su, prilikom pretresa, nađeni automatska puška, četiri bombe i dosta municije. Čije je ovo oružje, biće najvažnije pitanje na koje bi trebalo da odgovori ujak osumnjičenog za osmostruko ubistvo i ranjavanje dvanaest mladih ljudi.

Podsetimo, on se ranije izjasnio da nije znao da se Uroš B. krije na njegovom imanju. Prethodno je na iste okolnosti saslušan i Urošev otac R. B. (54), koji se od 11. maja nalazi u pritvoru.

Prilikom pretresa objekata koje je koristio R. B., nađeno je nekoliko stotina metaka različitog kalibra, barutno punjenje za municiju, po jedan pištolj i revolver nalik na vatreno oružje, jedna ručno pravljena naprava sa mogućnošću okidanja, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading