NASTAVNICA RANJENA U "RIBNIKARU" USKORO IDE KUĆI! Poznato stanje svih povređenih u masakrima u Beogradu i Mladenovcu!

Autor:

Hronika

16.05.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U masovnim ubistvima koji su se dogodili 3. i 4. maja ove godine ranjeno je 20 osoba.

NASTAVNICA RANJENA U "RIBNIKARU" USKORO IDE KUĆI! Poznato stanje svih povređenih u masakrima u Beogradu i Mladenovcu!

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

U masakru u Beogradu kada je učenik sedmog razreda otvorio vatru na đake i zaposlene Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", poginulo je 10, a ranjeno 6 osoba. 

Među njima je petoro dece i nastavnica istorije, a kako RTS javlja, svi su stabilnog zdravstvenog stanja. Nastavnica će uskoro biti otpuštena da kućno lečenje, dodaju. 

Podsetimo, devojčica A.A. (13) koja je bila nateže ranjena u masakru na Vračaru, juče je u Univerzitetskoj dečijoj klinici "Tiršova" podlegla je povredama.

Kosta Kecmanović uhapšen je nakon krvavog pira koji se dogodio pre dve nedelje i nalazi se u psihijatrijskoj bolnici, budući da ne može da odgovara krivično za počinjeno delo, zbog godina. Uhapšen je i njegov otac radiolog Vladimir Kecmanović, zbog toga što nije držao oružje na propisan način.

Foto: TikTok/Printscreen, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Masakr kod Mladenovcu

I ranjeni u masakru koji se samo dan kasnije desio u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca i Smedereva, stabilno su, javlja RTS.

U pucnjavi koju je automatskim oružem počinio Uroš Blažić (21) 4. maja, stmrtno je stradalo 8 mladih uzrasta od 15 do 25 godina. Ranjeno je 14 osoba.

Foto: Privatna arhiva

Uroš Blažić

Počinitelj ovog dela Uroš Blažić uhapšen je, kao i njegov otac kod koga je nekoliko dana nakon masakra pronađen čitav arsenal oružja u kući i pomoćnim objektima.

Uroš je posle pucnjave pobegao sa lica mesta, a policija je 8 sati radila na njegovog lociranju i privođenju. Prilikom bekstva, bacio je automatsku pušku za koju nije želeo da kaže gde je, ali ju je policija pre nekoliko dana pronašla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading