ŠTA JE ZVEZDAN PRVO URADIO POŠTO JE ISPALIO KOBNI HITAC?! Dokumentacija otkriva kako se Slavnić ponašao nakon zločina s umišljajem!

Autor:

Hronika

09.02.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić, rijaliti učesnik i sin proslavljenog košarkaša Moke Slavnića počinio je stravičan zločin u beogradskom klubu "4 Sobe" 7. marta 1998. godine, a nakon što je likvidirao Olivera Jovanovića poručio je drugovima da beže, pokuzuju ekskluzivni dokumenti do kojih je došao portal Republika.

ŠTA JE ZVEZDAN PRVO URADIO POŠTO JE ISPALIO KOBNI HITAC?! Dokumentacija otkriva kako se Slavnić ponašao nakon zločina s umišljajem!

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

Prema papirologiji do koje smo došli, nakon brutalnog zločina Slavnić je prišao Jovanoviću i opipao mu puls, a svi njegovi drugovi počeli su da beže prema Ulici Strahinjića Bana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Kako pokazuje dokumenticija, po nalazima veštaka na osnovu dokaza, kao i nakon rekonstrukcije utvrđeno je da je Oliver Jovanović u trenutku kada je Zvezdan pucao u njega potiljkom bio okrenut ka ustima cevi pištolja, a u trenutku ispaljivanja kragna kožne jakne je bila podignuta uz glavu. 

Oliver je zadobio ustrelinu glave i to na 179 cm u levoj polovini potiljka, a metak mu je ostao u oku. 

- Pozvali smo Hitnu pomoć, tada je Uglješa Vlajković već počeo da dolazi svesti i zajedno smo nas dvojica uneli Olivera u kola i odvezli ga do Urgentnog centra - između ostalog ispričao je Maks Vinterfeld, svedok čiji je iskaz sud prihvatio kao objktivan i verodostojan.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, dokumentacija koju su novinari našeg portala danonoćno studirali pokazuje da je Slavnić u trenutku zločina bio svestan svog dela.

Opširnije o tome možete čitati u posebnom tekstu.

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova teksta kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
NAROD

09.02.2023 21:45

PRAVI KRIMOS.

Mokin sin za " ponos"

09.02.2023 21:49

Znaci pok.Oliver je ubijen metkom u potiljak a usta cevi pistolja je bila u blizini ili prislonjena na temenu pokojnika jer se zrno metak zaustavio u oku posto zbog blizine nije moglo doci do ubrzanja i izlaska zrna metka. Klasicno ubistvo nenaoruzanog , okrenutog ledjima mladica koji nije predstavljao pretnju niti je imao sanse da se odbrani od hladnokrvnog ubice Zvezdana. Sve je tu jasno, 1+1=2, nikada nije trebao da izadje " tatin sin"...hvala redakciji na objavljenim dokazima.

Odgovori 6 15
sitno

10.02.2023 09:13

Jел добио заслужену казну. Ко убије, треба да му се уништи живот на неки начин, а не да се пусти из затвора и да ужива као да се ништа није десило. Цео живот треба да испашта, зато је доживотна добра казна за овакве ликове најпоштенија.