ZAVRŠIO UČITELJSKI FAKULTET U BEOGRADU, PA U AMERICI NAPRAVIO ČUDO! Ko je Srbin David Knežević, osumnjičen za nestanak bivše supruge Ane! NJENA KARIJERA IMPRESIVNIJA OD NJEGOVE!

Autor:

Hronika

08.05.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da David nije hteo sa ženom da podeli imovinu vrednu čak 15 miliona dolara.

ZAVRŠIO UČITELJSKI FAKULTET U BEOGRADU, PA U AMERICI NAPRAVIO ČUDO! Ko je Srbin David Knežević, osumnjičen za nestanak bivše supruge Ane! NJENA KARIJERA IMPRESIVNIJA OD NJEGOVE!

Foto: Društvene mreže

David Knežević, srpsko-američki biznismen i osnivač firme EOX Technology Solution, glavnoosumnjičeni je u slučaju nestanka svoje (bivše) supruge Ane Marije Henao Knežević u Španiji.  Ana, Amerikanka kolumbijskog porekla, poslednji put je viđena početkom februara u Madridu, gde je otputovala kako bi se odmorila nakon burne rastave sa Kneževićem.

Knežević, koji je uhapšen na aerodromu u Majamiju po povratku iz Srbije 6. maja, ima za sobom impresivnu poslovnu karijeru. Diplomirao je računarstvo i informatiku na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, pre nego što je osnovao EOX Technology Solution. Firma se ističe kao lider u pružanju IT i tehnoloških usluga u Majamiju, Fort Lauderdejlu i Vest Palm Biču već 12 godina.

 

Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

 

Policija je pronašla brojne podatke koji Kneževića povezuju sa mestom i vremenom Aninog nestanka u Madridu. Prema informacijama iz istrage koje su procurile u medijima, postoji niz kvalitetnih dokaza koji ga dovode u vezu sa nestankom njegove bivše supruge. Između ostalog, utvrđeno je da se Knežević dopisivao sa jednom Kolumbijkom koju je upoznao na sajtu za upoznavanje i zatražio od nje da prevede poruke koje su kasnije poslate sa Aninog telefona na brojeve njenih prijatelja.


Jedan od ključnih problema u braku između Kneževića i Ane bila je njihova imovina vredna više miliona dolara, a pojedini mediji navode cifru od čak 15 miliona. Nakon što je Ana predložila da se sredstva podele na pola, David je navodno odbio taj predlog. Ovaj imovinski sukob mogao bi da posluži kao potencijalni motiv za nestanak Ane.

Knežević je stanovao u Orland Parku u Fort Launderdejlu na Floridi, a sa Anom je bio u braku od 2011. godine. Pored toga, na sajtu firme EOX Technology Solution istaknuto je da je Knežević u IT industriji već 15 godina i da je bio zaposlen u firmi Telx pre nego što je osnovao sopstvenu kompaniju.
Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana i David Knežević u vreme velike ljubavi

 

Na sajtu firme, stoji i biografija Ane Knežević. 

- Ana je diplomirala međunarodno poslovanje i poslovnu administraciju i menadžment na Univerzitetu Eafit u Medeljinu (Kolumbija). Radila je u velikim kolumbijskim firmama pre nego što se doselila u SAD. Ovde je radila kao generalni direktor u medicinskoj industriji, a onda ju je suprug molio da joj se pridruži u EOKS-u i pomogne u vođenju kompanije. Danas rukovodi većinom velikih projekata za kompaniju i zadužena je za najvažnije poslovne operacije - navedeno je u kratkoj biografiji.

Sumnjive radnje nakon Aninog nestanka
 

Policija je otkrila da je Knežević tih dana iznajmio automobil sa kojim je prešao više od 7.000 kilometara i na kom je zatamnio stakla, dok je takođe primećeno da je menjao tablice. Takođe, prodavac spreja kojim je poprskana sigurnosna kamera zgrade u kojoj je Ana stanovala u Madridu opisao je muškarca koji izgleda kao Knežević kao osobu koja je kupila taj sprej.

Iako se Kneževićev advokat, u periodu kada se još nije znalo ništa o njegovoj umešanosti u nestanak, nije izjasnio o njegovoj umešanosti, on je negirao da je Knežević povezan sa onim što se dogodilo Ani.

U ovom trenutku, cela situacija oko nestanka Ane Marije Henao Knežević i uloga njenog bivšeg supruga Davida Kneževića izaziva šok i pažnju javnosti, dok policija nastavlja sa istragom kako bi rasvetlila ovaj misteriozni slučaj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading