STARAC POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU U VRANJU! Otac tvrdi da je muškarac PRIŠAO njegovoj ćerki i VULGARNO joj se obraćao!

Autor:

Hronika

08.05.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je slučaj prijavio policiji

STARAC POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU U VRANJU! Otac tvrdi da je muškarac PRIŠAO njegovoj ćerki i VULGARNO joj se obraćao!

Foto: Shutterstock

Policiji u Vranju, tokom praznika prijavljeno je da je u centru Vranja došlo do incidenta, gde su maloletne devojčice pretrpele uznemiravanje od muškarca, starog oko 60 godina.

Naime, otac devojčica starih 15 i 14 godina, prijavio je da je njegovoj deci, prišao stariji muškarac na uglu Dunavske i ulice Bore Stankovića, te mlađoj devojčici uputio vulgarne reči u kontekstu polnog uznemiravanja.

Otac je slučaj prijavio policiji.

Naloženo je da se prikupe izjave, medicinska dokumentacija i video snimci sa obližnjih objekata, kako bi se utvrdio identitet lica, a sve radi utvrđivanja krivičnog dela “polno uznemiravanje”.

Podsetimo, da je policija u Beogradu je 11. aprila uhapsila J.O. (74) pod sumnjom da je izvršio polno uznemiravanje sedmogodišnje devojčice A.P. Sumnja se da je J.O. u alkoholisanom stanju dodirivao devojčicu po butinama i nogama na ulici u Rakovici istog dana. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i podigao svest o važnosti reagovanja na slučajeve polnog uznemiravanja dece.


Nakon hapšenja, policija je preduzela dalje korake kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja.

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a očekuje se da će pravosudni organi temeljno istražiti ovaj slučaj i preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom. Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 13. januara do 24. marta ove godine na javnom mestu na svom telefonu gledao po*nografski sadržaj, što su primetile devojčice. Prema nezvaničnim informacijama, J.D. je pratio devojčice svojim kolima i čak im "blinkao" farovima vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading