POLUGOLA kopija Maje Marinković ušla u Elitu 8! UŽIVO u programu odmah DIGLA NOGE, pa pokazala SILIKONE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.09.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova takmičarka šokirala sve svojim izgledom!

POLUGOLA kopija Maje Marinković ušla u Elitu 8! UŽIVO u programu odmah DIGLA NOGE, pa pokazala SILIKONE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ana Radulović je u večerašnjoj emisiji "Vanredno ubacivanje" najavila dolazak nove učesnice Elite 8, Slađe Poršeline Blinde. Slađa je predstavljena kao takmičarka koja ulazi jača nego ikada, spremna da izdominira nad ostalim učesnicima.

Slađa je ušla u izazovnom izdanju, više gola nego obučena, ali to je njen stil već poznat, a mnogi su se složili u mišljenju da je potpuno identična njena prijateljica Maja Marinković. 


Slađa Poršelina Blinda je već poznato lice rijaliti sveta, a njen povratak donosi uzbuđenje i iščekivanje među fanovima. Nakon što je najavljeno njeno učešće u Elite 8, javnost nestrpljivo očekuje da vidi na koji način će Slađa uneti novu dinamiku u već uzavrelu atmosferu ovog popularnog šou programa.

Nakon najave dolaska Slađe Poršeline Blinde, mnogi se pitaju šta će ona doneti u ovaj rijaliti svet. Njen prethodni boravak u sličnim programima obeležen je ne samo kontroverzama, već i izuzetnim strategijskim potezima i neustrašivošću. Publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se ona snaći u novim izazovima i kako će uticati na dinamiku odnosa među učesnicima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Elita 8 ulazak

 


Najava dolaska Slađe Poršeline Blinde izazvala je brojne reakcije među publikom. Dok jedni smatraju da će ona uneti dodatnu dozu dramatičnosti, drugi se raduju novim obrtima koje bi njen ulazak mogao doneti. Ova podela mišljenja dodatno podgreva interesovanje za nadolazeće epizode Elite 8.

Slađa Poršelina Blinda definitivno je pokrenula lavinu interesovanja svojim najavljenim ulaskom u rijaliti program Elite 8. Ostaje nam da sa nestrpljenjem isčekujemo njen prvi korak unutar kuće i kako će se njen dolazak odraziti na dinamiku same emisije. Jedno je sigurno – Slađa je spremna da iznenadi i ostavi svoj pečat u ovom uzbudljivom takmičenju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading