MLADIĆ (18) OPTUŽEN ZA UBISTVO ŽENE I DVA TINEJDŽERA! Policajci stigli na mesto zločina, zatekli jezive scene!

Autor:

Svet

15.09.2024

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je potvrđeno da se radi o trostukom ubistvu, mladić ubrzo uhapšen

MLADIĆ (18) OPTUŽEN ZA UBISTVO ŽENE I DVA TINEJDŽERA! Policajci stigli na mesto zločina, zatekli jezive scene!

Foto: Shutterstock

U jednom od stanova u Lutonu, policija je zatekla jeziv prizor - Juliana Prosper, 48, Kyle Prosper, 16, i Giselle Prosper, 13, pronađeni su teško povređeni i kasnije su proglašeni mrtvim. Sumnja se da je za ove stravične događaje odgovoran 18-godišnji Nicholas Prosper, koji je nakon hapšenja optužen za ubistvo i "niz krivičnih dela povezanih sa oružjem".

Hapšenje i optužbe

Nakon što su policajci pronašli tela tri žrtve, usledila je brza akcija koja je dovela do hapšenja 18-godišnjeg mladića. Nakon hapšenja, Nicholas Prosper je optužen za tri ubistva i povezana krivična dela. Očekuje se da će se pojaviti pred sudom u Lutonu u ponedeljak.

Početak istrage

Detektivski nadzornik Rob Hall izjavio je da su misli policije sa žrtvama i njihovim najmilijima. On je takođe istakao da je istraga bila izazovna, ali je pohvalio sve policajce koji su učestvovali u istrazi, posebno one koji su prvi stigli na lice mesta i bili suočeni sa strašnim okolnostima.

Zajednica u šoku

Ovaj tragičan događaj ostavio je zajednicu u Lutonu u šoku. Stanovnici su izrazili duboko saosećanje prema porodici Prosper i pozvali na poštovanje njihove privatnosti u ovom teškom trenutku, prenosi The Sun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading