MISTERIOZAN GOL ILI NAMERNA GREŠKA? Neviđeni skandal u Crnoj Gori!

Autor:

Sport

14.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto svet nije video.

MISTERIOZAN GOL ILI NAMERNA GREŠKA? Neviđeni skandal u Crnoj Gori!

Foto: Printscreen

Skandal u Crnoj Gori

Fudbalski meč između Jedinstva iz Bijelog Polja i Dečića završen je remijem 1:1, ali glavna tema nakon meča nije bila rezultat, već skandalozna odluka sudija da priznaju gol Dečiću koji nije bio regularan. Gol je postigao Korea Čagas u 40. minutu, ali snimci jasno pokazuju da lopta nije prešla gol liniju, iako je pomoćni arbitar Vladislav Radenović doneo odluku da je gol postignut. Ovaj potez sudija izazvao je ogorčenje i negodovanje kako navijača, tako i fudbalskih stručnjaka.

Emocije su bile visoke nakon meča, a trener Jedinstva nije krio svoje nezadovoljstvo ovakvom odlukom sudija. S druge strane, trener Dečića nije se izjašnjavao o kontroverznom golu, već je istakao važnost osvajanja boda u gostima. Ovakav ishod meča ostavio je gorak ukus u ustima navijača oba tima, ali i šire fudbalske javnosti.

Ova situacija mogla bi imati ozbiljne posledice po crnogorski fudbal, a neki smatraju da bi čak i prekid šampionata mogao biti logična opcija nakon ovakvog poteza sudija. Pitanje integriteta takmičenja dovedeno je u pitanje, te se nameće potreba za ozbiljnim reakcijama nadležnih organa fudbalske federacije.

Skandalozno suđenje na meču između Jedinstva i Dečića izazvalo je veliku buru u crnogorskom fudbalu. Pitanje integriteta takmičenja postavljeno je pod znak pitanja, a reakcije nadležnih organa biće od presudnog značaja za dalji tok sezone. Sve oči sada su uprte u fudbalsku federaciju Crne Gore, koja će morati adekvatno da reaguje kako bi sačuvala kredibilitet takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading