OGLASIO SE NOVAK NAKON PRVOG DANA DEJVIS KUPA: Ova poruka oduševiće sve Srbe!

Autor:

Sport

14.09.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković uspešno okončao prvi dan na Dejvis kupu.

OGLASIO SE NOVAK NAKON PRVOG DANA DEJVIS KUPA: Ova poruka oduševiće sve Srbe!

Foto: Starsport

Novak Đoković, jedan od najpoznatijih srpskih tenisera, ima priliku da se takmiči pred domaćom publikom u Beogradu, nakon dugo vremena. U okviru Dejvis kup meča protiv Grčke, Đoković je već ostvario ubedljivu pobedu nad Janisom Ksilasom rezultatom 2:0, sa setovima 6:0, 6:1. Ova prilika da gledaoci u Srbiji vide Đokovića u akciji dolazi nakon njegovog osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, kao i nakon što je ispao u trećem kolu US opena.

Zemlja tenisa, kako se Srbija trenutno naziva, dočekala je Novaka Đokovića sa velikom radošću. Nakon dugog čekanja, ljubitelji tenisa su konačno dobili priliku da podrže svog omiljenog igrača uživo. Đoković je uživao u podršci koju je dobio od domaće publike, a putem društvene mreže "X" zahvalio se svojim navijačima.

- Kod kuće je najlepše... Hvala vam na podršci - poručio je Nole.

Novak Đoković je pokazao da mu je podrška domaćih navijača veoma važna i da mu pruža dodatnu motivaciju tokom mečeva. Pobeda nad Janisom Ksilasom samo je potvrdila Đokovićevu dominaciju na teniskom terenu. Njegova izuzetna igra i ubedljive pobede čine ga jednim od najuspešnijih tenisera današnjice. Očekuje se da će Novak Đoković nastaviti da oduševljava svoje fanove svojim izuzetnim sportskim veštinama i da će i dalje ostvarivati sjajne rezultate u svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading