HOROSKOP ZA NEDELJU 15. SEPTEMBAR! Strelci - nepredviđena prepreka na poslu, Ovnovi - nepovoljni aspekti unose napetost u odnos s partnerom!

Autor:

Vesti

15.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 15. SEPTEMBAR! Strelci - nepredviđena prepreka na poslu,  Ovnovi - nepovoljni aspekti unose napetost u odnos s partnerom!

Foto: Shutterstock

Ribe, potrudite se da radite sve po zakonu jer se možete izložiti raznim vidovima manipulacija, a da toga kasno postanete svesni. Vodolije, danas obratite pažnju na to kako ćete raspolagati finansijama jer vam može nedostajati određena suma za obrt. Jarci, poteškoće u komunikaciji s nadređenima ili smene u samom vrhu danas mogu uzrokovati velike turbulencije. Strelci, danas pripremite rezervni plan jer je moguća nepredviđena prepreka u tempu poslovanja. Uplate novca mogu kasniti. Škorpije, razgovor s kolegama, usled nesporazuma, može izazvati negativnu atmosferu. Neophodan je kompromis.Vage, neizvestan dan na finansijskom planu. Neočekivani zastoj u jednoj saradnji destabilizovaće ritam vašeg poslovanja.

Ovnovi, nepovoljni aspekti unose napetost u odnos s partnerom i sve prerasta u komplikovanu vezu. Bikovi, novo poznanstvo s osobom koja je nešto starija od vas deluje krajnje inspirativno. Period strasti. Blizanci, partner će vam prirediti veoma lepo iznenađenje. Odnos s njim je sve stabilniji i sve mu više verujete. Rakovi, osoba s kojom ste počeli da se viđate ponaša se nedosledno. U dilemi ste kuda sve to vodi. Lavovi, partner iz dana u dan sve više sumnja u to da nešto krijete od njega. Očekuje vas rasprava tim povodom. Device, nezadovoljni ste ponašanjem partnera i jasno mu dajete do znanja. Moguće su burne rasprave.

Što se zdravlja tiče, Bikovi bi trebalo više da odmaraju, Blizanci da provere vid.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading