PARTIZAN IZDAO HITNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE PRED MEČ SA OFK BEOGRAD: "Ovime stavljamo tačku na sve!"

Autor:

Sport

14.09.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli demantovali neistine.

PARTIZAN IZDAO HITNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE PRED MEČ SA OFK BEOGRAD: "Ovime stavljamo tačku na sve!"

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana se pripremaju za meč protiv OFK Beograda u Zaječaru, a klub je bio primoran da reaguje na dezinformacije koje su se pojavile na društvenim mrežama o navodnoj zabrani prodaje karata najvatrenijim navijačima. U hitnom saopštenju koje je objavljeno "pet do 12", Partizan je demantovao ove navode ističući da nije domaćin utakmice i da samim tim ne raspolaže kartama za južnu tribinu stadiona "Kraljevica" u Zaječaru.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti.

- Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da FK Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Mozzartbet Super lige Srbije, OFK Beograd - FK Partizan, FK Partizan izričito demantuje takve natpise i glasine. FK Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Mozzartbet Super lige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

- Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu - poručuju iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading