OPROŠTAJNO PISMO JANJUŠEVOM BRATU: U Prijepolju ODZVANJA tuga, otkrivene reči koje KIDAJU DUŠU!

Autor:

Zadruga

14.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nije mogao da dođe sebi od bola1

OPROŠTAJNO PISMO JANJUŠEVOM BRATU: U Prijepolju ODZVANJA tuga, otkrivene reči koje KIDAJU DUŠU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš

Bivši košarkaš i učesnik rijaliti programa "Zadruga", Marko Janjušević Janjuš, i dalje se suočava sa teškim bolom zbog gubitka najmlađeg brata, čija je tragična smrt potresla njegovu porodicu i širu javnost krajem prošle godine.

Foto: Instagram.com

Mihailo Janjusevic Instagram

 

Naime, 25. decembra prošle godine, Janjuš je saznao da je njegov brat podigao ruku na sebe, što je ostavilo dubok trag na njega. Od tada, putem svog Instagram profila, Janjuš neguje kulturu sećanja na preminulog brata, redovno deleći njegove fotografije i emotivne poruke o tome koliko mu nedostaje.


U svojoj poslednjoj objavi, Janjuš je podelio montažu fotografija koje prate život njegovog brata Mihajla, osvetljavajući trenutke pune sreće i tuge. 

Nikako ne mogu da razumem da te nema, da mi se duša i sve u meni jede svaki dan. Koliko god neko mislio da mi je sve dobro, Nije mi dobro i neće mi biti dok sam živ. Niko, mili moj, ne zna koliko suza prolijem kada ostanem sam, pa razmišljam kako sam te voleo, kako sam plakao kada si se rodio, kako sam te čuvao, kako sam te ljubio, kako si spavao sa mnom... kako sam te voleo, kako sam te ljubio... - napisao je Janjuš emotivnu poruku posvećenu na sećanje na Mihajla. 

 

 

Marko Janjušević je tokom učestvovanja u rijaliti programu "Zadruga" kačio bratove slike po sobi rihaba te se često gušio u suzama. Izrazivši svoju bol i tugu, Janjuš je više puta istakao koliko je bio vezan za svog brata i kako ga je duboko voleo. Njegova otvorena emotivnost u vezi sa gubitkom brata dodatno je doprinela tome da javnost vidi koliko je teško suočiti se sa takvim gubitkom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading