ZVEZDO, PAZI SE, OVAJ MILAN GAZI SVE! "Rosoneri" DEMOLIRALI Veneciju za pola sata!

Autor:

Sport

14.09.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan se podigrao sa novajlijom u Seriji A!

ZVEZDO, PAZI SE, OVAJ MILAN GAZI SVE! "Rosoneri" DEMOLIRALI Veneciju za pola sata!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Milana su ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Venecije rezultatom 4:0 na San Siru, ostavljajući svoje navijače u oduševljenju. Od samog početka utakmice, Milan je pokazao svoju dominaciju, a već u drugom minutu Teo Ernandes je postigao prvi gol za domaći tim. Nastavili su u istom ritmu, a Jusuf Fofana je udvostručio prednost Milana u 16. minutu.

Kristian Pulišić je bio precizan sa bele tačke u 25. minutu, dok je Temi Abraham u 29. minutu takođe bio uspešan sa penala, stavljajući tačku na sjajan niz golova za Milan. Venecija se našla u dodatnom problemu od 73. minuta, kada je Hans Nikolusi Kavilja dobio drugi žuti karton i morao napustiti teren, ostavljajući svoj tim sa igračem manje.

Foto: Profimedia

 

Nakon ove pobede, Milan se nalazi na osmom mestu tabele Serije A sa pet osvojenih bodova, dok je Venecija na poslednjem, 20. mestu sa samo jednim bodom. Očigledno je da će ekipa Venecije morati da se potrudi kako bi popravila svoju poziciju u narednim mečevima.

U narednom kolu, ljubitelji fudbala će imati priliku da uživaju u gradskom derbiju između Milana i Intera, dok će Venecija dočekati ekipu Đenove. S obzirom na formu i rezultate ova dva tima, sigurno je da će biti zanimljivo videti kako će se odvijati ovi mečevi i kakav će biti ishod.

Igrači Milana su pokazali svoju dominaciju u meču sa Venecijom, postižući četiri gola i ostavljajući svoje navijače zadovoljne, dok Venecija ima izazov ispred sebe kako bi popravila svoju poziciju na tabeli Serije A.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading