UČESNIK ELITE 8 U GEJ AFERI?! Raskrinkan za sve pare, u sve umešan i Uroš Stanić!

Autor:

Zadruga

09.09.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlasci po beogradskim gej klubovima u društvu Uroša Stanića i još jednog tiktokera su postali predmet interesovanja javnosti.

UČESNIK ELITE 8 U GEJ AFERI?! Raskrinkan za sve pare, u sve umešan i Uroš Stanić!

Foto: Shutterstock

Početak nove sezone rijalitija "Elita 8" obećava uzbudljive događaje, a već se prvi učesnik kuće "Odabranih", Dragomir Mijatov iz Žablja, našao u centru pažnje.

Naime, iako je izjavio da ga privlače žene, posebno plavuše, te da se plaši ulaska bivše devojke Teodore, već nakon samo jednog dana, mnoge nove informacije o njemu su se pojavile u medijima.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov

 

Nedavno otkriveni detalji o Mijatovom privatnom životu izazvali su pravu buru. Izlasci po beogradskim gej klubovima u društvu Uroša Stanića i još jednog tiktokera su postali predmet interesovanja javnosti.

Tiktoker Mile Zekić je sada otkrio sve detalje izlaska, potvrdivši da su zajedno ludovali do jutra. On je istakao da je Mijatov pokušao da flertuje kako sa Stanićem, tako i sa njim, što je rezultiralo poljupcima i intimnim dodirima.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov

 

Ovo otkriće izazvalo je i raspravu sa Mijatovim tadašnjim dečkom, koji je bio prisutan tokom njihovog izlaska.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uroš Stanić

 

- Istina je! Uroš, Dragomir i ja smo izlazili zajedno po gej klubovima. Kada smo Stanić i ja stigli na žurku, Gagi nas je pozvao za njegov sto. Mijatov je prvo pokušao Uroša da smuva, a kada smo prešli u drugi klub, prešao je i na mene. Nismo se cele noći odvajali, bilo je i poljubaca i intimnih dodira. Sa nama je bio i Mijatov dečko, kod koga je on u tom trenutku i živeo. Kada je video šta se dešava, momak se raspravljao sa mnom - otkrio je Mile za Informer, pa dodao:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uroš Stanić

 

Dragomir je gej i ne znam zašto se stidi svoje seksualne orijentacije. Nemoj sada u rijalitiju da mi glumi nekog strejt lika, nego neka oslobodi demona i neka bude opušten. On se na mene naljutio kada sam ja na svom TikToku podelio video sa njim iz izlaska i tražio je od Uroša da me nagovori da ga sklonim. 


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading