MIONI JOVANOVIĆ RODITELJI NAPRAVILI SKANDAL ZBOG ŠA! Evo šta se dešava sa parom, pevačicu teši samo brat!

Autor:

Zadruga

06.09.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nervira je to što je ucenjuju i brane da bude u vezi u kojoj je srećna.

MIONI JOVANOVIĆ RODITELJI NAPRAVILI SKANDAL ZBOG ŠA! Evo šta se dešava sa parom, pevačicu teši samo brat!

Foto: Republika

Bivši učesnici rijalitija Elita Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša navodno imaju ponovo velike problem, a sve zbog toga što njena porodica ne želi da ona ponovo uđe u rijalitija sa njim. 

Foto: Republika

Miona Jovanović

 

- Mionini roditelji se i dalje nisu pomirili sa činjenicom da je Ša njen izbor, mnogo su ogorčeni na njega, pogotovo njena majka. Kada je otišla u Kragujevac po stvari, oni su seli sa njom i rekli: "Ako uđeš sa Ša u rijaliti, zaboravi na nas"! Međutim, to Mionu Nije pokolebalo. Od brata ima podršku, a nada se da će i oni vremenom da prihvate njen izbor.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nervira je to što je ucenjuju i brane da bude u vezi u kojoj je srećna. Ona je spakovala stvari i otišla bez pozdrava, a želja joj je da u novoj sezoni rijalitija roditeljima dokaže da je Ša dobar čovek i da se sada sjajno slažu - ispričao je za Svet izvor blizak Mioni. 

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsećamo, nakon turbulentnog boravka u rijalitiju, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su uspeli da dokažu svoju ljubav i postanu jedan od retkih parova koji su opstali i van "malih ekrana". Njihova veza je procvetala nakon izlaska iz rijalitija, dok su mnoge druge veze iz istog okruženja pucale. Ovaj par je pokazao da je moguće pronaći pravu ljubav i izvan sveta rijalitija, a proveli su celo leto zajedno i posvećujući se jedno drugom na način koji je osvojio srca njihovih fanova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading