UROŠ STANIĆ URNISAO PORŠELINU I LEJDI DI! Usred emisije ih ovako isprozivao, čeka se reakcija obe starlete!

Autor:

Zadruga

05.09.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One na ovo sigurno neće ostati imune...

UROŠ STANIĆ URNISAO PORŠELINU I LEJDI DI! Usred emisije ih ovako isprozivao, čeka se reakcija obe starlete!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram, ATA images

U toku emisije ''Narod pita'' koja se nedavno emitovala na televiziji Pink, budući učesnik Elite Uroš Stanić, potkačio je Slađu Poršelinu i Lejdi Di. On je objasnio da su one za njega nebitne osobe i da im se ne sviđa njihov karakter. 

- Aneli, Janjušu i meni nikad nije bilo dosadno. Jako je bilo lepo prva tri meseca, samo smo se smejali. Nikad se nisam toliko smejao, nego sa Janjušem - rekao je Uroš.

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić

 

- Bilo je lepo - rekao je Darko.

Uključio se novi gledalac, Marko iz Kuršumlije.

- Prvo mesto Anđelo, drugo Anita i treće Mića. Ostalo je baronija, neka budu zahvalni što su došli na Pink televiziju. Ako neko od ovih uđe u Farmu, biće radna akcija. Svi su autobus i da rade vojničke stvari, a ne da se biju i s*ksaju - rekao je Marko.

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di

 

- Uroš je dobar i lep, ali nije pametan. Mora da bude dostojan sebe, a ne da ga vuče Janjuš. Nije on više dete - nastavio je on.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Poršelina

 

- Ja ću zauvek biti dete - rekao je Stanić.

- Veliku prašinu je podiglo to što si se našao na listi zvanica Milice i Terze. Pobunila se Slađa Bošković i Lejdi - rekao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Poršelina

 

- Slađa Bošković je nebitna osoba, nema stav i karakter. Lejdi je imala katastrofa svađu sa Milicom, tako da ne znam zašto se čudi. Milicu gotivim, ima dobar rečnik i na specifičan način iznosi mišljenje, takođe je i lepa - kazao je Stanić.

Podsećamo, bivši učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić kaže da mu nedostaje Marko Janjušević Janjuš, bivši cimer, sa kojim se tokom prethodne sezone družio, ali i svađao. On je u emisiji "Narod pita" objasnio da mu je krivo što su se njih dvojica udaljili, kao i da sa njegove strane nema zle krvi. 

Uroše, Janjuš i ti ste imali zaista urnebesne momente. Deluje mi da i dalje imaš to razočaranje i tugu - rekao je voditelj Darko.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading