HRVATSKA BRUJI O SKANDALOZNOM POTEZU GATUZA! Zvezde Hajduka osetile bes slavnog Italijana! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hrvatskoj samo skandali

HRVATSKA BRUJI O SKANDALOZNOM POTEZU GATUZA! Zvezde Hajduka osetile bes slavnog Italijana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Hajduka iz Splita ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Osijeka minimalnim rezultatom, ali je glavna tema nakon meča postao bes trenera. Đenaro Gatuzo je bio nezadovoljan igrom svojih igrača i nakon završetka utakmice odlučio je da utrči na teren i izrazi svoje nezadovoljstvo Rokasu Pušktasu i Jasinu Benrau. Snimak temperamentnog Italijana kako trči po terenu i viče na svoje izabranike obišao je čitavu Hrvatsku.

Iako je Gatuzo izrazio nezadovoljstvo igrom svojih igrača nakon meča, izjavom da je "utakmica bila lepa za gledanje" izazvao je brojne negativne komentare.

 

- Lepa utakmica za oko, jako sam srećan. Mogli smo da postignemo više pogodaka. Osijek je dobar tim koji ne zaslužuje ovu poziciju na tabeli. Zadovoljan sam utakmicom, rekao je Gatuzo, ali su se navijači zapitali da li su gledali isti duel.

Nakon ovog incidenta, javnost je podeljena u svojim reakcijama. Takođe, mnogi su se složili da je Gatuzova izjava o lepoj utakmici bila kontradiktorna u odnosu na njegovo ponašanje na terenu.

Iz kluba zasad nema zvaničnog saopštenja u vezi sa ovim incidentom, dok se očekuje da će i sami igrači i trener Gatuzo dati svoje izjave povodom ovog događaja. Navijači su podeljeni u mišljenjima o ovom incidentu, ali je jedno sigurno - hrvatska javnost traži bolje rezultate od Gatuza u Hajduku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading