HOĆE LI SRBIJA BEZ NAPADAČA NA ŠPANCE?! Evo da li JOVIĆ igra za reprezentaciju u ovom prozoru!

Autor:

Sport

01.09.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je povreda prošlost

HOĆE LI SRBIJA BEZ NAPADAČA NA ŠPANCE?! Evo da li JOVIĆ igra za reprezentaciju u ovom prozoru!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je selektor Dragan Stojković objavio konačni spisak za utakmice sa Španijom i Danskom u Ligi nacija, fokus je bio na Luki Joviću i njegovom oporavku od povrede, budući da i Mitrović i Vlahović preskaču ovo okupljanje.

Iako je propustio gostovanje Laciju u Rimu, Jović je, prema informacijama "MaxBet Sporta", obavestio Piksija i sportskog direktora Stevana Stojanovića da se oseća dobro i da mu leđa više ne prave problem. Nakon nekoliko terapija, napadač će moći da trenira i sprema se za mečeve sa šampionom Evrope i Dancima u Kopenhagenu.


Jović je najavio svoj dolazak na okupljanje u Staru Pazovu i spreman je da se pridruži nacionalnom timu.
Republika

Foto: Profimedia

Luka Jović u Milanu

Najavljeno je da će Miloš Veljković i Aleksa Terzić imati određene probleme, ali se očekuje da će se i oni pridružiti nacionalnom timu. Srbiji predstoji šest utakmica kao uvod u start kvalifikacija za šampionat sveta 2026. godine, te će selektor Dragan Stojković imati priliku da isproba novoformirani tim i ostvari željeni rezultat sa podmlađenom selekcijom.

Žreb za naredne kvalifikacije je zakazan za decembar, a Stojković će imati vremena da isproba potencijalne nove igrače i donese odluke koje će uticati na budućnost nacionalnog tima. Ovo je prilika da se testira dubina tima i da se pruži šansa mladim talentima, ali istovremeno je i odluka koja može imati dalekosežne posledice na rezultate reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading