SUPER PAVLOVIĆ! Italija bruji o reprezentativcu Srbije!

Autor:

Sport

01.09.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac na dobrom glasu.

SUPER PAVLOVIĆ! Italija bruji o reprezentativcu Srbije!

Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović postigao je svoj prvi gol u dresu Milana u utakmici protiv Lacija u trećem kolu Serije A. Meč na Olimpiku završen je rezultatom 2:2, a Pavlović je bio ključni igrač u ovom susretu.

Pavlović je bio najviši u skoku posle kornera Kristijana Pulišića i postigao gol već u osmom minutu utakmice, dajući Milanu prednost u prvom poluvremenu. Njegov doprinos na terenu nije bio samo ofanzivne prirode, već je i u odbrani pokazao svoju vrednost spasivši vlastiti gol. Njegov gol označio je prvi put ove sezone da je Milan imao vođstvo.

- Super Pavlović – navodi se u izveštaju čuvene Gazete delo Sport.

- Činilo se kao da će to biti uobičajeni spori start Milana, ali to je bio pogrešan utisak – Pavlović je pritisnuo gas. Defanzivac „rosonera“ je prvo spasao vlastiti gol, a onda se upisao u strelce. Bio je to prvi put ove sezone da Milan ima vođstvo.

Foto: Profimedia

Strahinja Pavlović

Međutim, drugo poluvreme donelo je nove izazove za Milan, posebno u odbrani, što je rezultiralo preokretom Lacija za samo pet minuta. Ipak, ulaskom Leaoa sa klupe, Milan je uspeo da se vrati u meč i postigne gol za izjednačenje.

Pavlović je izrazio zadovoljstvo zbog postignutog gola, ističući da je srećan zbog tog dostignuća, ali i naglasio da rezultat utakmice nije bio onaj koji su želeli. Svestan je da će mu trebati vremena da se prilagodi na igru u Seriji A, ali je istakao da je zadovoljan tretmanom koji ima u klubu i da svi rade na tome da ga pripreme za ovaj izazov.

- Srećan sam što sam postigao prvi gol za ovaj klub. Zadovoljan sam zbog toga, ali nismo ostvarili rezultat koji smo želeli - rekao je Strahinja.

Strahinja Pavlović je ovog leta stigao na San Siro iz Salczburga u transferu vrednom 18 miliona evra i već u svom drugom nastupu postigao gol za Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading