POSLEDNJE KOLO PRE REPREZENTATIVNE PAUZE: Partizan protiv Voše traži slamku spasa, Zvezda da potvrdi miran odmor

Autor:

Sport

01.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti večeras na programu

POSLEDNJE KOLO PRE REPREZENTATIVNE PAUZE: Partizan protiv Voše traži slamku spasa, Zvezda da potvrdi miran odmor

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas u različitim raspoloženjima nastavljaju takmičenje u 7. kolu domaćeg šampionata.

Prvi će na teren u Kragujevcu izaći crveno-beli gde će odmeriti snage sa domaćim Radničkim 1923 od 19 časova. Bespotrebno je pričati koliku inekciju samopouzdanja su dobili Milojević i igrači posle utakmice sa Bodeom u Beogradu. Kritičara je posle prvog meča u Norveškoj bilo na sve strane, ali je trener Zvezde ostao pribran i fenomenalno pripremio revanš meč, posle kog je tim iz Ljutice Bogdana slavio prolazak u elitu zahvaljujući pogocima Duarte sa penala i Spajića posle kornera.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdaši slave ulazak u LŠ

Vladan Milojević je prolaskom iz dvomeča sa Bodeom uspeo da dođe do 13/13 u kvalifikacijama i nema sumnje da je i njemu mnogo laknulo, te da na "Čika Daču" dolazi opušteniji, ali gladan isključivo za pobedom. Danas bi možda mogli biti i vreme da vidimo debi Vanje Drkušića koji se nije dogodio u plej-ofu, iako su to mnogi očekivali.

Sa druge strane, potpuno drugačije raspoloženje vlada u Humskoj gde će večeras od 21:05 domaćin ugostiti Vojvodinu. Partizan je ispao iz svih mogućih kvalifikacija ovog leta, a na stadionu JNA čak nije postigao niti jedan pogodak. Nešto bolji bio je u gostima, ali ni tamo nije uspevao da realizuje svoje prilike. U domaćem prvenstvu imali su prvu poziciju posle Zvezdinog kiksa protiv lučanske Mladosti, ali su i to prosuli remijem sa IMT.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Partizan protiv Genta

Crno-beli su ostali bez udarne igle Mateusa Saldanje, ali i bez novca za njegov transfer koji još nije realizovan, a i ako bude, biće to značajno manja suma od očekivane... Stanojević pokušava da "zakrpi" sve rupe, ali čini se da je i on malo pogubio konce. Po Partizan je dobra činjenica da večeras igraju protiv tima koji zauzima pretposlednju poziciju u prvenstvu i u jednakom je "kanalu".

Posle ovog kola sledi reprezentativna pauza, a klupski fudbal vraća nam se tek za nešto manje od dve nedelje. Večiti žele da odu na odmor u najboljem raspoloženju, ali pitanje je koliko bi pobeda nad Novosađanima to obezbedila klubu iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading