GRADAČAC ZAVIJEN U CRNO! Narkoman ubio ženu, rodbina se POTRESNIM REČIMA oprašta od nje (FOTO)

Autor:

Svet

01.09.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je najvjerovatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom

GRADAČAC ZAVIJEN U CRNO! Narkoman ubio ženu, rodbina se POTRESNIM REČIMA oprašta od nje (FOTO)

Foto: Avaz

U naselju Požarike u Gradačcu sinoć je ubijena Hazima H. Osmanhafizović, saznaje portal "Avaza". Nju je usmrtio Mehmed Selimović, koji je brzo nakon toga uhapšen.

Kako smo ranije pisali, Mehmed Selimović je poznat na području Gradačca. Reč je o muškarcu za kojeg policija zna da uživa u narkoticima i koji ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Od Hazime se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji, porodica i rodbina.

- Da ti Allah podari dženet, strina - piše u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Screenshot

Potresan oproštaj od Hazime

Iz policijskih izvora saznaje se da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svedok, a ne osumnjičeni, kako se prvobitno mislilo.

Žena je najvjerovatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom.

- Oko 19:40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi telo ženske osobe bez znakova života. Na mesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatovana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica KTTK-a, koja će rukovoditi uviđajem na mestu događaja.

 

 

Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedno lice koje se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedeno u službene prostorije PU Gradačac - navela je sinoć portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading