PORUKA KOJA SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Oglasila se skrhana Bambina žena posle njegove smrti

Autor:

Sport

01.09.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bila je čast bila voleti Sola i osećati njegovu ljubav, srce mi se slama"

PORUKA KOJA SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Oglasila se skrhana Bambina žena posle njegove smrti

Foto: Instagram/ ch1ojo

Sol i Kloi Bamba

Supruga Sol Bambe, Kloi, iznela je dirljivu poruku nakon što je on izgubio bitku sa kancerom. Bamba, otac troje dece, preminuo je u 39. godini nakon što mu je dijagnostikovan kancer 2021. godine dok je igrao za ekipu Kardifa. Iako je uspeo da se vrati na teren nakon hemoterapije i proglašenja zdravim od raka, Bamba je nažalost izgubio bitku sa bolešću.

Njegova supruga je izjavila: "Poslednjih godina gledala sam Sola kako se hrabro bori sa svojim kancerom, pokazujući neverovatnu mentalnu i fizičku snagu. Nažalost, borba nije bila fer, i baš kada su se stvari činile bolje, usledilo je pogoršanje i na kraju je preminuo 31. avgusta. Ove godine su bile neopisivo teške, ali smo ipak uspeli da nađemo radost i smeh u tome. Doživela sam najgore dane, ali i neke od svojih najboljih. Sol je prihvatio svoju sudbinu kao Božju volju i napustio ovu zemlju znajući, bez ikakve sumnje, da je voljen svim srcem. Uverena sam u to. Bila je čast bila voleti Sola i osećati njegovu ljubav. Toliko sam naučila od njega. On je moj heroj. Srce mi se slama - napisala je Kloi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sol Bamba (@solbamba)

Svi bivši Bambini klubovi izjavili su saučešće njegovoj porodici. Podsetimo, Sol je rođen u Francuskoj, ali je odigrao 46 utakmica za Obalu Slonovače - zemlju rođenja njegovih roditelja. Nakon igračke karijere, Bamba se zadržao u fudbalu i prešao u menadžerske vode kao pomoćni trener u Kardifu 2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading