GDE JE NOVAK LEČIO RANE OD ELIMINACIJE SA US OPENA: Znate li ko je devojka koja mu je pravila društvo? (FOTO)

Autor:

Sport

01.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada su bili kolege

GDE JE NOVAK LEČIO RANE OD ELIMINACIJE SA US OPENA: Znate li ko je devojka koja mu je pravila društvo? (FOTO)

Foto: Instagram/neda.faca

Novak sa Nedom Kozić

Novak Đoković, najbolji srpski teniser i trenutno drugi reket sveta, doživeo je neočekivan poraz na ovogodišnjem US openu, gde je eliminisan već u trećem kolu od strane mladog australijskog tenisera Alekseja Popirina. Ovaj poraz predstavljao je veliko iznenađenje s obzirom na to da je Nole istim rezultatom ove godine dva puta dobijao Australijanca.
Ovo je prvi put posle sedam godina da je Novak završio sezonu bez osvojene grend slem titule.

Nakon neočekivanog poraza, Đoković je iskoristio vreme provedeno u Njujorku da se druži sa starim prijateljima, među kojima se našla i bivša srpska teniserka Neda Kozić. Neda Kozić, koja je u karijeri najviše stigla do 399. mesta na WTA listi, provela je veče sa Novakom i još dve prijateljice u jednom restoranu u "velikoj jabuci". Ovo druženje privuklo je pažnju javnosti, s obzirom na to da se malo ko seća Nede Kozić i njenog doprinosa tenisu.


Nakon završetka igračke karijere, Neda se posvetila trenerskim aktivnostima i postala je sertifikovani trener sa iskustvom rada sa teniserima svih uzrasta.

 

Kozićeva, rođena u Beogradu, ostvarila je zapažen uspeh na ITF turnirima osvojivši devet titula u dublu. Nakon završetka igračke karijere, posvetila se trenerskom radu, radeći sa poznatim teniserkama poput Aleksandre Krunić, Jelene Janković i Georgine Garsije Perez. Sa zavidnim iskustvom i sertifikatom USPTA, Neda danas živi na Long Ajlendu i aktivno radi sa teniserima svih uzrasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading