OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Evo šta je Milojević URADIO pred nastavak utakmice! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde posegnuo za neobičnim ritualom.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Evo šta je Milojević URADIO pred nastavak utakmice! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izazvao je pažnju javnosti svojim emotivnim gestom tokom meča protiv Bode Glimta u plej-ofu Lige šampiona.

Kamera je uhvatila trenutak kada je Milojević čučnuo pored terena i posvetio nekoliko trenutaka molitvi pre početka drugog poluvremena. Ovaj gest je postao simbol nade i vere u trenucima kada je svaki detalj od presudnog značaja za tim.

Nakon emotivne molitve Vladana Milojevića, Crvena zvezda je brzo postigla gol u 59. minutu, kada je Uroš Spajić bio precizan posle kornera, što je donelo vođstvo od 2:0. Ovaj trenutak nije samo sportski trijumf, već i simboličan podsetnik na snagu vere i posvećenosti.

Prvi gol na meču postigao je Bruno Duarte, napadač Crvene zvezde bio je precizan sa "bele tačke" u 26. minutu. Ovi odlučujući trenuci su stavili tim u povoljnu poziciju i doneli nadu navijačima u plasman u Ligu šampiona.

Pobednik dvomeča između Crvene zvezde i Bode Glimta obezbediće plasman u Ligu šampiona, dok će poraženi tim imati priliku da se takmiči u Ligi Evrope.

Pobeda protiv Bode Glimta donela bi crveno-belima 30 miliona evra, plus minumum šest UEFA bodova. Obaveza crveno-belih je da ove sezone osvoje 10 bodova kako bi ostali među TOP 50 klubova po koeficijentu i za naredni ciklus.

Crvena zvezda bi plasmanom u Ligu šampiona žreb u četvrtak posmatrala iz trećeg šešira. Kompjuter bira protivnike sam, crveno-beli bi dobili dve ekipe iz najjačeg šešira, dve iz drugog, dve iz svog trećeg i dve iz četvrtog šešira. Kompjuter bi odredio po četiri domaćinstva i gostovanja.

Svaka pobeda u grupnoj fazi donosi 2,1 milion evra, a remi 700.000 evra. Plasman u osminu finala obezbediće osam najuspešnijih po broju bodova, ekipe od 9. do 24. mesta igrale bi plej-of (11/12. i 18/19. februar 2025.) za plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading