MARAKANA PONOVO DOČEKUJE VELIKANE: Evo u kom šeširu je Zvezda i šta je očekuje u LŠ!

Autor:

Sport

28.08.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh crveno-belih.

MARAKANA PONOVO DOČEKUJE VELIKANE: Evo u kom šeširu je Zvezda i šta je očekuje u LŠ!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Bode/Glimt rezultatom 2:0 i obezbedili plasman u Ligu šampiona. Šampion Srbije naći će se u trećem šeširu za predstojeći žreb Lige šampiona. Žreb za prestižno takmičenje zakazan je za četvrtak u 18 časova, kada će Zvezda saznati imena svojih potencijalnih rivala. Termina mečeva već su poznata, a prvo kolo zakazano je za 17, 18, i 19. septembar 2024. godine.

Uzbuđenje oko žreba je posebno naglašeno ovog puta, jer se uvodi novi sistem takmičenja. Umesto tradicionalnog odabira protivnika iz različitih šešira, sada će kompjuter izabrati rivale za Crvenu zvezdu, pružajući timu po dve ekipe iz sva tri šešira. Ovaj novi sistem donosi dodatnu neizvesnost i napetost svim učesnicima, a navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju da vide koje će ekipe biti odabrane kao potencijalni protivnici njihovom omiljenom timu.

Pored uzbuđenja oko žreba, poznati su i termini mečeva za narednu sezonu Lige šampiona. Raspored je već utvrđen, a navijači već sada mogu da planiraju svoju podršku omiljenom timu tokom ovog uzbuđujućeg takmičenja. S obzirom na uspehe Crvene zvezde u prethodnim sezonama, očekivanja su veoma visoka. Novi sistem takmičenja, zajedno sa poznatim datumima mečeva, dodatno stavlja Zvezdu u fokus interesovanja fudbalske javnosti, što će dodatno pojačati uzbuđenje pred početak Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading